Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vikina

3. 1. 2009 23:20
Pane Olšere,

tou "snůškou blábolů" jste mě FAKT dostal, to bylo totiž to prvé, co mě napadlo (i když sem bych to nejspíš nepsal). Takže jen malý komentářík: Indie nám nespolkla kus židovský Evropy, Indie s tím jaksi nemá nic společnýho, neboť za svou děsnou chudobu a nejlevnější pracovní sílu nemůže. To kapitalismus a "ledové vody jeho sobectví" (jak napsal jiný Žid) má za následek, že se v Evropě už nevyplácí vyrábět ani tak základní věc, jako jsou obyčejné sirky. Ten samý kapitalismus, co z Indie vytvořil stát totální chudoby.

0 0
možnosti

yawnyjan

3. 1. 2009 19:38
zidovska propaganda

Joseph Goebbels by se od vas mohl ucit

stop jude terorismu

0 0
možnosti

pilsener

3. 1. 2009 12:17
Snůška blábolů...

...frází a floskulí, jako obvykle, karmu ani náhodou :-(

0 0
možnosti

IJNovak

3. 1. 2009 10:05
Kéž by v judaismu měli převahu ti vzdělaní židé

z historického přehledu je zřejmé, že moudří a vzdělaní židé se podíleli na rozvoji společnosti i prosazování pokroku v řadě odvětví. Dnes však jejich až jednostraná orientace na finančnictví  a fin. služby tento národ při odhalení fin.podvodů odsouvá do velmi špatného světla. Chamtivost Madoffů a jiných zločinců a snaha vyvést US ekonomiku z krize válečným konfliktem (RAND) s pořádným nepřítelem (Rusko Čína Japonsko) svědčí o převaze militantních židů. To je opravdu velmi závažné zjištění a těmto snahám by většina vzdělaného sionismu měla zabránit. 

200 šílenců by v Bilderbergu mělo být postaveno před židovský soud, a jako budoucí válečníci preventivně potrestáni. Jinak se dalšímu Holokaustu nedá zabránit. Prevence a otevřenost k jednání, být si vědom všech hrozeb a nebezpečí, které z tohoto chování plyne. Ve válce jde o životy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Aaron71

3. 1. 2009 8:30
Nějk mi tam chybí pointa

Kromě historických exkurzů, které nejsou nezajímavé, jsem spojitost těch 2 etnik nepochopil a z vyznění Vašeho článku mám dojem, že jste to nepochopil ani Vy. A nebo jste se v tom pořádně zamotal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce