Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J88a92n 83S29e29d69l28a90k

21. 3. 2015 14:05

no to je upocenej blábol

0 1
možnosti
Foto

odpověď je velice jednoduchá, neměl byste o čem psát.

0 0
možnosti

Karma a R^ p.Olšerovi.

3 6
možnosti
Foto

Jsou to dva světy. Nicméně americký sionacismus je mimořádně velká hrozba, protože stojí v pozadí a přitom zřetelně ovládá myšlení a jednání i zdánlivě normálních lidí. O politicích už vůbec nemluvě.

4 4
možnosti
JS

Spolčení Olšerů...

2 2
možnosti
VV

Děkuji za článek.Výstižné. Karma ..... Kdyby šla dát...!  Nějak Vám to zablokovali.V

3 4
možnosti

No já bych ji dát mohl, nic jiného mi v tom nebrání než zdravý rozum. To svědčí o vašich duševních schopnostech. Například když se pokoušíte ji dát podruhé, potřetí, posté;-D Soudruhu, to vážně nejde:-)

2 0
možnosti
JS

Bůh sebeprznění Onan....akorát Olšer používá anus....

1 3
možnosti
JM

Dal bych karmu R^ ,kdyby mi to Babišovi politruci neblokovali :-/ Můžu ji udělit komukoliv,jen u p.Olšera mi tlačítko nereaguje.A takhle je to už cca měsíc...

5 3
možnosti
VS

To už jsme tady řešili. Všem karma funguje, jen ausgerechnet  Vám ne.

4 1
možnosti

Pane Olšere, zatímco USA se zasloužily o zastavení vítězství komunismu pomocí revolucí a poražení kapitalistického řádu (kolik zkoušek z marx-leninismu jste musel složit), tak SSSR nás tu od války dusil a nakonec vojensky okupoval. Pak sice v SSSR padnul komunismus, ale přišlo na Čečensko, Gruzii, anexi Krymu a rozpoutání událostí v Donbasu.

Kdybyste žil v Pobaltí, opravdu by vám vadily manévry USA a neměl sevřený zadek, kdy tam na vás vletí (při první zámince ochrany ruského etnika) nějací mužici na dovolené s půjčenými ruskými tanky, aby se pobaltí stalo zase součástí Ruska, když jim tam ti Rusové nalezli během okupace?

12 6
možnosti
Foto

Vycházíte ve své kritice poněkud z nepřesně formulovaných premis "SSSR nás tu od války dusil a nakonec vojensky okupoval". To neučinil ani ve Finsku, proč asi?

SSSR zasahoval zde jenom tehdy, když to umožnili a požadovali místní kolaboranti.

A o vojenskou okupaci nešlo, to by tu nemohly mít velvyslanectví USA a další státy.

3 5
možnosti
JP

.....se svojí tisíciletou neměnnou velkou Rusí..... tohle zkuste, pane Olšere, říci například v Pobaltí a zmalujou vám zadek, že si tejden nesednete (což byste možná i trochu potřeboval).

8 2
možnosti

Tak jste nám to pěkně podal, tak nějak po soudružsku, jinak třeba tohle "Američanům už je jejich kontinent malý, proto jsou namlsaní a dělají záškvary v tisíce kilometrů vzdálené Evropě" tak díky tomu, osvobodili mého otce v roce 1945 Amíci v Dachau, mimo jiné:-)

6 3
možnosti