Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, ale... Čína spolu s tím, že exportuje do celého světa a nedováží téměř nic jiného než peníze, šrot a suroviny pro výrobu si vytváří veliký problém. Čínské peníze skoro nikdo nechce, Takže proto se Čínští obchodníci snaží zoufale skupovat po světe všechno co se dá. Ne všude však najdou pochopení. Takže se jim kupí problém. Každopádně vnitřní rozvoj Číny to nezastaví. Čína má svůj obrovský vnitřní trh, který je světem sám pro sebe.

0 0
možnosti

Z84d54e79n13a 56K73o43č51í

11. 7. 2013 10:47

Čína si v tichosti kupuje už i celé státy. To, že čínské peníze nikdo nechce - s tím jste také na omylu. Oni vyváží za USD, či EURA - takže tkzv. tvrdé měny mají dost. Oni prostě svůj juan nechtějí pustit ze své moci a zcela záměrně v něm pro zahraničí nic neúčtují. ;-)!!

0 0
možnosti

J39i57r95i 73M10a23l39i92n68a

10. 7. 2013 19:19

Zajiste, Cinan ma penize a tak musime drzet huby. Uz zadne vlajky okupovaneho Tibetu !

Rus nam zase dodava ropu a plyn, takze napodobne. Uz tak jsme ho dost podrazdili vstupem do NATO.

Musime byt servilni a mocnym lizat boty.....Rv

0 0
možnosti

Čína opustila komunistické hospodářství, aby prosperovala. Česko se vrací ke komunistickému hospodářství, aby bylo chudé. Komunistické názory dostávají karmu minimálně přes 40. Tak je to správné, tak to musí byť. Hlavně aby soused nezbohatl vlastní prací, to by uvědomělého českého občaná sžíraného závistí a socialisticky oprávněnými nároky na podíl cizího úspěchu psychicky položilo.

0 2
možnosti

Mnohokrát jsem měl výhrady k názorům autora.Snažil jsem se ho někam zařadit a to byla určitě má chyba. V článku o Číně je mnohé napsáno. Ještě by to chtělo jít hlouběji a vysvětlovat. Ne jako Rudé Právo před rokem 1989,ale dnešníma očima.Celkově velmi dobrý přínos k informovanosti lidí. Ona i ta práce za hrst rýže je minulostí. Průměrná mzda je v Číně mnohdy vyšší než tady a o kupní síle obyvatelstva si můžeme nechat jen zdát. A úroveň vzdělanosti současné generace a péče o rozvoj možností vzdělávání je na jednou z nejvyšších na světě. Proto i nové technologie jsou značně dokonalejší než je ve světě známo a tento trend se zrychluje. Výborný článek - karma.R^

1 0
možnosti

O životě lidí, kteří odešli z venkova do měst toho víme hodně i z osobních setkání. Kolik toho ale víme o životě na vesnici? Kolik toho víme o životě v důlních oblastech?

0 0
možnosti

peknej chlapec - 4000 let stary

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce