Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lost

15. 2. 2010 18:16
jestli někdy zas do armády

tak do izraelské,   ..... 

0 0
možnosti

Kincsem

15. 2. 2010 14:25
Nechápu proč

Nechápu, proč by stát, který je v Asii, pokud se nepletu, měl být členem Evropské Unie? Ještě ke všemu stát, který neustále vyvolává konflikty,okupuje cizí území, chce vyvolat další konflikt bombardováním Iránu,nesnáší se se svými sousedy apod. To by tedy byla výhra - my ostatní bychom to za ně vždy pěkně vyžrali. Už to vidím, jak by respektovali nějaká závazná rozhodnutí ha ha, asi jako různé rezoluce OSN.

0 0
možnosti

Martin 5

15. 2. 2010 15:01
Re: Nechápu proč

rezoluce OSN Izrael před zničením nezachrání.

A Vás, pokud vidíte problém jen na straně Izraele, asi také ne. Navíc Irán nemůže zničit stát, který podle nich neexistuje;-)

0 0
možnosti

Lemuz ze Sudet

15. 2. 2010 9:19
Takze....

pata kolona stale jeste existuje a vyviji,zda se,velmi aktivni cinost.Ale.Proc by mel Izrael jit do EU??? Z Evropy prece utikali do zaslibene zeme-ale ta prava zaslibena zeme zda se byt USA ci Kanada a podobne zeme.

0 0
možnosti

honys

15. 2. 2010 8:28
Čím dřív vstoupí Izrael do EU a NATO, tím líp pro Evropu i s

Mám přátele v Izraeli, osobně jsem tuto zemi navštívil. Děkuji panu Olšerovi za tento blog a musím říci, že s ním souhlasím. Bohužel se obávám, že skrytý český antisemitismus by se v okamžiku realizace tohoto nápadu projevil, a v plné míře vyplul na povrch. Izrael by byl  přínosný člen, rozhodně lepší než Bulharsko a Rumunsko. Zároveň by se stal protiváhou, myslím si, že velmi účinnou proti islámskému vlivu Turecka v současné podobě. Je mi ale jasné, že vstup Izrale by také přinesl značná bezpečnostní rizika a toto asi sehraje hlavní roli v tomto procesu. Nicméně přeji Izraeli

mnoho úspěchů a vyřešení situace, která je v současné době velmi složitá.[>-]EU[>-]

0 0
možnosti

VyMeTaky.2

15. 2. 2010 9:23
Re: Čím dřív vstoupí Izrael do EU a NATO, tím líp pro Evropu i s

Přinesl by bezpečnostní rizika především Izraeli.

0 0
možnosti

Martin V

15. 2. 2010 7:34
Nesouhlasím

Nesouhlasím se vstupem Izraele do EU!

Bylo by škoda, kdyby byl tento stát infikován evropským socialismem.:-/

A kdyby Izrael vstoupil do NATO, byla by Palestina zdrojem třetí světové války?

0 0
možnosti

honys

15. 2. 2010 8:40
Re: Nesouhlasím

Neškodilo by Vám ,trochu se seznámit se strukturou tohoto státu, kde vedle sebe žije vyspělá západní ekonomika a kibucy (které jsou skoro kopií sovětských sovchozů ale na bázi dobrovolnosti), excelentní armáda a rozsáhlá palestinská komunita, komunity ortodoxních Židů, komunity  křesťanské  vůbec všechno co patří do oblasti Midle East. Pak by jste pochopil, že Izrael není zrovna zemí, která by byla ohrožena nějakou infekcí, kterou předpokládá slaboduchý český nacionalista.[>-]EU[>-]

0 0
možnosti

zdenekbobek

15. 2. 2010 8:33
Re: Israel did 9/11, ALL THE PROOF IN THE WORLD!!

Ach jo, toho času, který někteří stráví spřádáním nesmyslů! Jestli tomuhle věříte, Godlsteine, tak potřebujete psychiatrický vyšetření.

0 0
možnosti

rezjir

15. 2. 2010 7:28
Tak totéž řešení jsem navrhoval před Libanonem

Po Libanonu velmi velmi váhám. V každém případě je podmínkou stažení se Izraele do mezinárodně uznávaných hranic, tedy do hranic před šestidenní válkou před r.1967. Jinak řečeno, staty chrání mezinárodní svazky, nikoliv silou dobytá území.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce