Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

"Tovaryšť"

To je ale podivné a nepěkné slovo. Kde jste na něj přišel? Proč jste aspoň nenapsal tovarišč?

0 0
možnosti
TD

"Nevzpomínám si, že by německá, švýcarská či francouzská zahraniční média, vládnoucí českému mediálnímu trhu, co má být "myšlením českého národa", připomenula v souvislosti s touto radioaktivní katastrofou roztavení reaktoru na americkém ostrově Three Mile Island v Pensylvánii v roce 1979, ani havárii anglického grafitového reaktoru ve Windscale v roce 1957..."

Česká média vesměs na 29. výročí Černobylu kašlou, zabývají se zemětřesením v Nepálu, a tak je to správně. TMI a Windscale se připomínají úměrně rozsahu havárie a časovému odstupu, tedy ještě mnohem méně než Černobyl, a tak je to správně. Informace o všech haváriích jsou dnes již velmi dobře zpracované a k dispozici každému, kdo má o ty události zájem. 

Ze zmateného článku pana Olšera to skoro vypadá, že Černobyl nechal vybuchnout Gorbačov, aby se zavděčil Raeganovi, západnímu velkokapitálu a lichvářům z Evropské banky; no co na to říct. Snad jen, že SSSR měl na likvidaci havárie 5 let, Rusko se mohlo realizovat celá 90. léta. Lichvářům mohli vytřít zrak a postavit ten sarkofág levně, kvalitně a za ruble, aby pan Olšer po téměř 30 letech nemusel naříkat nad proradností Západu ;-)

7 1
možnosti
Foto

Na tema Cernobylske katastrofy uz existuje rada fundovanych clanku, ktere podrobne vysvetluji cely retez nahod, nedostatku a sovetskeho slendrianu ktery celou nehodu zavinil.

Olseruv clanek je naproti tomu naprosto amatersky, zmateny a nevysvetluje nic. Hlavne ze autor nevynechal obvyklou davku komunisticke nenavisti a pomluv. Rv

11 1
možnosti
JM

Pana Olšera jsem osobně poznal a ubezpečuji Vás i ostatní zapřísáhlé "antiolšery", kteří sami nejčastěji hodnotí a nálepkují, tak nejak po bolševicku, jeho osobu místo jeho článků, že on ani jeho názory se ani vzdáleně nedají nazvat komunistickými. A nic na tom nemění fakt, že sami sebe rádi prezentují jako pravicově orientované svobodomyslné myslitele. Nenávist a fanatická zaslepenost je naopak většinou cítit z některých urážlivých reakcí v diskuzích...

1 6
možnosti
Foto

Máte už umyté nádobí a postaveno na nedělní oběd?

4 1
možnosti

Můj příspěvek se nějak dlouho neobjevuje.Snad ještě dorazí. 

Tak jen zatím,  že sem patřil můj palec nahoru a velká karma.

0 5
možnosti

Jsem prvním přispívajícím a jsem tomu ráda, že mohu dát karmu a velký R^ a dík, dokud nevstanou ti, kteří vás poplivou ( jako vždy stejná sestava),  a  mne  vymínusují , ale o mne tu nejde, váš blog je skvělý.

2 7
možnosti
Foto

3 komentare a o nicem, pani Rapkova.  Rv

9 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce