Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, je to velmi složité, protože donedávna nejsilnější mocnost před kradením ropy Iráku připsaly zločiny 911 Arabům, kteří se rádi podvolili,        i když jejich inteligence tomu neodpovídala. Veřejnost to však ráda baštila,    i když finančník Soroš varoval, že to je pouhá hra USA se zneužitím Arabů! Na druhé straně majitelé ropných zdrojů-Arabové, většinou o ně přišli a zaplatili hroznou daň v podobě zabití 1milionu vojáků v každé z obou válek v Perském zálivu. Evropa se proti zneužití Arabů nepostavila, ale nyní budeme platit. Sarkózy navíc inicioval drancování Libye, takže se už vůbec nedivme přesvědčení Arabů s touto nespravedlností skoncovat. My, kteří jsme se nepodíleli na těchto loupežích, tak bychom měli uzavřít své hranice před ledasjakými běženci! Za zločiny s nezákonnou těžbou ropy v Iráku,     by USA měly zaplatit náhradu, jenže ani oni nemají kde brát, tak je zase vytisknou! Asi to nemá řešení!

0 3
možnosti
Foto

J72i47r90i 77B71i62l68i48n36a

25. 5. 2015 22:33

Kde jste na to udajne kradeni ropy prisel, clovicku nestastna? :-P

3 0
možnosti
JR

J88a52n 68R58á15ž

25. 5. 2015 20:30

Teprve napadení Polska a Dunkerque donutilo evropské intelektuály k obratu, že se mýlili, že se dá s Hitlerem žít v míru a přátelství, když se mu dá Rakousko, Alsasko a Československo.

Napadají mne černé myšlenky sebevražedného útoku v Louvru nebo raketový útok na Bundestag, popřípadě pár bomb ve Wembley při finále anglického poháru. Probudilo by to konečně Evropany? Nebo by pořád multikulturní pošetilci tvrdili, že jedná jen o pár extremistů, kteří s Islámem nemají co společného!

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce