Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nikoliv náhodou byla vynalezena hra v šach v Egyptě a následně byla rozšířena do arabských zemí. Bylo v ní využíváno (a dodnes je) lsti a nečekaných tahů. Zvítězí ten, kdo v míře lsti překoná protivníka. Nic nepasuje k islámskému světu, jako právě šach. Mistři nečekaných tahů a rošád jsou na světové politické i bezpečnostní scéně fatou morganou. Udeří, zmizí, přelud se rozplyne a vlastně se nic neděje. Bojovat proti nim za pomoci armády? Ale kdeže! Nasadili byste ji vůči přeludu. Bojovat proti náboženskému fanatismu? To už naprosto ne. Tím bychom vůči sobě popudili celý arabský svět. Prosadit si stavbu kostelíčka na jejich posvátné půdě? No to snad ne! Obráceně je to ovšem vítáno. Mešity na našem území se staví hned vedle našich kostelů. A tak jsou např. ve Francii zakázány křížky, jakož i další přívěsky s křesťanskými symboly. Rodinné msty se praktikují před očima bezmocné policie v západních zemích. Nikdo nechce proti nim zasahovat, protože se obává msty, fatvy rozzuřených fanatiků. Stačí nevinný obrázek Allaha omotaného bombou a kreslíř se musí po zbytek života skrývat pod policejní ochranou. Tvrdím jedno: Evropa se nerozpadne kvůli euru, ale kvůli islámismu. Strany, které se dnes protlačují do popředí, jsou bezesporu založeny nacionalisticky. Lidé mají strach o své životy. Volí tedy tak, aby zamezili multi - kulti snílkům v dokonání snu, který by se mohl nazývat "Sjednocené evropské emiráty". Život v centrech hlavních měst se podobá svou kvalitou tanci na minovém poli. Nikdo neví, kdy a kde to bouchne. S takovým pocitem se žít nedá. Proto přichází změna. Zda.li je k lepšímu, nebo k horšímu, uvidíme.

2 0
možnosti
Foto

I97v72a70n 84M42a17r17e15k

6. 7. 2014 7:02

Naprostá pravda, civilizovaná Evropa zanikne díky přisluhovačům Islámu a jejich pochlebovačům,i zde na netu je jich neskutečné množství už teď ! ! ! 8-o Rv Rv Rv

0 0
možnosti
Foto

I69v20a92n 79M17a18r74e51k

5. 7. 2014 16:17

!! !! !!Ohledně smrti mladého Palestince stačí položit velmi jednoduchou otázku z dob snad Starého Říma "Cui bono" 8-o !!!! !!

5 1
možnosti
JM

Ano, staci. Ale jen k tomu, abyste ziskal celou radu konspiracnich teorii. A mohu vam zarucit, ze vetsina z nich budou naproste nesmysly. Hlavne ze budou slouzit vasemu proizraelskemu, ci antiizraelskemu presvedceni.

Schvalne to zkuste.

2 0
možnosti
JH

J80a71n 56H37l21e34d58í81k

5. 7. 2014 15:22

lidstvo se sune k apokalypse, ideologicky na islámu, vojensky na Rusku a Číně, objektivně na přelidnění. Stovky tisíců černochů v Africe a v arabsky mluvících zemích, sní velký sen--- utéct do Evropy, abnormálně štědré, bohaté,  s mořem nezadaných a mužechtivých žen. A kauza Israel, obklopeném nezaměstnanými vrahy se vyřeší nástupem stále méně schopných a primitivních presidentů USA. Živým důkazem je Hussejn Obama.

3 3
možnosti
JK

...zajímavý článek a musím dodat,že někde mají romy,někde cikány a někde zase palestince a proto je lepší to nechat na nich ať si to vyřeší,protože tam v životě klid nebude...:-P

4 1
možnosti
OK

..... stanou se z nich homosexuálové, protože je snazší najít muže než ženu....  To je tedy velký objev !!!

3 0
možnosti
TP

pane Olšere, vy hledáte pravdu jen v případě Izraele, ve všem ostatním jste ve službách lživé ideolgie

3 4
možnosti
JM

Presne tak. Olserovi navic nedochazi jeho temer schizofrenicky rozpor mezi obhajovanim Izraele a slabomyslnymi utoky na Spojene Staty, bez kterych by Izrael uz davno neexistoval.Rv

2 2
možnosti
Foto

Každý vrah musí být potrestán, bez ohledu na čí rozkaz zabíjel nevinné lidi.

1 0
možnosti
Foto

I56v76a26n 68M86a49r49e96k

5. 7. 2014 16:30

Pravda pravda ,takže na to v Palestině někdo "dojede" ! R^

0 0
možnosti
JM

Motiv vrazdy toho arabskeho mladika, stejne jako motiv vrazd tri mladych Izraelcu ukaze vysetrovani. A muzeme se vicemene spolehnout na to, ze nam policie i soudni system demokratickeho statu Izrael reknou pravdu. 

Nasili plodi nasili a tohle to zabijeni je posledni vec, kterou jak Izrael, tak dnesni svet potrebuje.

Pokud se tyce Izraele, tak ten ze vseho nejmene potrebuje zastani na fanatickem, antiamerickem webu Bretislava Olsera. Zastani od cloveka, ktery vyuzije kazdy moment, aby plival lzi, spinu a nenavist na nejblizsiho spojence Izraele a zastaval se zaroven tech nejodpornejsich komunistickych zlocinu.

Zlocinu darebaku, kteri po zuby ozbrojili arabske diktatory i teroristy, jejichz cilem je zahnani do more (tedy vyhubeni) vsech Zidu na Strednim vychode. Rv

5 0
možnosti
JP

Vím, problém amerických nadšenců mávajících pruhovanými vlajkami  je naprosto slučitelný s problémem ruských nadšenců, mávajících davově ruskými vlajkami.. Les rukou mávajících vlajkami a občanů horujících pro svou vlast, je vyrovnaný.

0 0
možnosti
PP

"protože je snadnější najít si mužského partnera než ženu" - zajímavá a logická myšlenka...

3 0
možnosti
PS

to je ale v moslimskom svete krutá realita !! Sexuálna frustrácia, prameniaca z náboženských pravidiel je veľký problém v moslimských krajinách o ktorom sa nehovorí. Homosexualita na vzostupe je proste fakt.

1 0
možnosti

Před těmi třemi izraelskými dětmi šlo zase o dva palestinské mladíky, údajně zabité izraelskými vojáky při nějakých nepokojích. Takže co s tím?

1 6
možnosti
OK

"Zabité při nějakých nepokojích" a "zavražděné" je obojí stejně  tragické a smutné, ale nikoliv stejné, naopak vidím v tom velký rozdíl.

7 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce