Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

aroneček

8. 2. 2012 7:03
No,já si zase myslím,

že dříve než se staneme musimskou zemí,tak budeme zemí romskou.A dobře nám tak!!

0 0
možnosti

3lipy

7. 2. 2012 12:16
Pane Olšere, dala jsem karmu

hlavně za námahu jakou si dáváte nás informovat ... Ohledně názorů---však se známe:-) A Zdravím.V

0 0
možnosti
KV

_-1-_

5. 2. 2012 13:05
Zajímavý článek .....

.... ovšem po přečtení posledního odstavce zůstává pachuť a otázka, proč to tam autor vůbec napsal, co ho žere?

1 0
možnosti
PZ

Rájec

7. 2. 2012 11:15
Re: Zajímavý článek .....

Nemám ten dojem, že autora cosi žere. Ale obávám se, a zřejmě stejně jako on, že socialistické multi kulti vede k problémům.  Dříve se tomu tuším říkalo proletářský, nebo socialistický internacionalizmus. Takže ke konečnému vítězství islámu na světě. Zajímavé by bylo srovnat procenta přistěhovalců ve Švícarsku, kde na př. získání občanství je značně složité.

0 0
možnosti
D

Dunja

5. 2. 2012 12:54
Mimochodem

podle posledních statistik ve Skandinávii včetně Dánska nevíce imigrantů, kteří díky své levnosti vystrkují místní trvale usedlé cizince z jejich většinou nekvalif. prací a zvyšují jejich nezaměstnanost,  je ze zemí Východního bloku zvláště Polska a také to poznáte při cestě trajektem. Tam s igelitkou a zpět s narvaným autem prapodivného původu. Jenže nejen, že tito lidé se podílí na zvěšující kriminaletě, ale navíc vydělané peníze narozdíl od imigrantů, zde trvale žijících neutrácí, ale vyváží ze země.

A jak imigranti vybírají cílové země. Dle HNP, výšeči spíše níže nezaměstnanosti a také toho, zda-li je zde již usazená komunita, která by jim pomohla v začátcích. Takže pro většinu z neevropských zemí jsme max.přestupní stanicí a to i často kvůli ateist.pověsti.

Náš problém nejsou šátky či mešity, ale to že neumíme řádne bojovat s kriminalitou jako takovou. A navíc často dáme přednost, před vzdělaným imimgrantem, tomu "asimilovanému" i bez vzdělání jen proto, že za peníze bude donášet!

0 0
možnosti
L

lajali

5. 2. 2012 11:38
Rakousky prumer pet deti na muslimku?????

Zadam autora o odkaz na seriozni statisticky udaj, ktery toto potvrzuje. Ziji v Rakousku deset let, navic v prumyslove zone, kde je velmi vysoke procento pristehovalcu.

Znam jenom jednu muslimskou rodinu, ktera ma pet deti (navic jsou to alevite, kteri jsou sunity povazovani za neverici, a odmitaji zahalovani i pravo sarija)

Tento udaj je lzivy.

1 0
možnosti
D

Dunja

5. 2. 2012 13:11
Re: Rakousky prumer pet deti na muslimku?????

Myslím, že takové počty mají akorát lidé z arických zemí či Indie, Pakistánu a to podle úrovně jejich myšlení. Navíc statistiky se nevedou téměř nikde podle náboženství.Takže např. polovinu syrských emigrantů v USA tvoří křesťané z poč. min. stol.

Stejně tak z Iráku se a zvláště do Skandinávie přišel velký počet křesťanů po roce 2003.

Znám i čistě ateistické přistěhovalce, kteří mají 4 děti.

Porodnost v arab.-musl.zemích je mezi 3-4 dětmi na ženu. Což pokud navštívíte třeba Egypt či Sýrii odpovídá skutečnosti. Dnes už žádná mladá holka v těchto zemích nebude rodit více dětí,zvláště když chce studovat a pracovat a když jí islám povoluje antikoncepci

1 0
možnosti
J

jendazmoravy

5. 2. 2012 11:20
Neobviňujte přistěhovalce!

Proč tu máme imigranty? Jenom proto, že Evropané se dobrovolně rozhodli vymřít! Jen si projděte tuhle diskusi, kolik je tu skuhralů, že ja malá podpora rodin, že není bydlení - vždyť to je jen blábol! Hlavní příčinou je lenost Evropanů spolu s důchodovým systémem, který slibuje lidem důchody bez ohledu na to, zda mají děti!

0 0
možnosti
P

praveverka

5. 2. 2012 11:26
Re: Neobviňujte přistěhovalce!

R^

0 0
možnosti
AKONS

Abadi Kwame opět na scéně

5. 2. 2012 9:58
Jak psali jiní

Jak psali jiní - stát přistěhovalce nepotřebuje. Proč nemají Češi děti? Protože je obtížné si je dovolit. Ne nemožné, ale obtížné, právě tak, aby to spoustu lidí odradilo, člověk se např. těžko dostává k hypotéce a vlastnímu bydlení - a přitom by mladé páry šly krásně podporovat z peněz, které stát vyhazuje oknem na solární elektrárny, cikány, různé ekoprojekty atd. - vrátit se k základům a základem naší společnosti je bílá rodina. Je třeba zcela zakázat islám a imigraci omezit pouze na profese, které jsou označovány jako strategické a to ještě z především Evropských zemí, nebo bývalého východního bloku, v žádném případě ne barevné z Afriky či středního východu. Pro ty, co mají pocit, že jsem "rasista" - projděte se v noci po Václaváku - černých je tam jak much a všichni do jednoho prodávají drogy.

2 0
možnosti
P

praveverka

5. 2. 2012 10:06
Re: Jak psali jiní

Mame 2,5 milion duchodců a dalsi pribývají. Kdo vam na ten duchod bude vydelavat?

0 0
možnosti
P

praveverka

5. 2. 2012 9:33
To mi jsou ale starosti

;-D;-D bílá, cerna, hnedá, ruzová, vzdyt je to jedno. Priroda zadnou rasu neuprednostnuje a to je to hlavní. ;-D

0 0
možnosti
AKONS

Abadi Kwame opět na scéně

5. 2. 2012 10:19
Re: To mi jsou ale starosti

Příroda nemá koho upřednostňovat, jelikož příroda nemá vědomí :) Ale to, že jsou bílí a Asiaté úspěšní a černí do příchodu kolonizace žili jak v době kamenné také o něčem svědčí :)

1 0
možnosti
P

P.32

5. 2. 2012 9:31
Stát

přistěhovalce nepotřebuje ale potřebuje je kapitál aby měl větší zisky,mohl lépe vykořisťovat a snáze vládnout.

0 0
možnosti
K

kion121

5. 2. 2012 9:00
Tak

říct, že potřebujeme přistěhovalce, je nesmysl!!

Jednak máme svých vlastních nezaměstnaných až dost, ale proč stát nenabídne jejich rekvalifikaci do oborů potřebných, a naopak neoseká sociální dávky je mi záhadou!!

Na téma ekonomické prospěšnosti migrace, zde kdysi napsal výborný článek Ondřej Šlechta - nevím zda-li to půjde dohledat:-/!!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce