Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět náš proruský hloupoučký človíček. Lidé jako Vy jsou zrádci, podvodníci, lháři. Vaše překrucování faktů atd. v každém článků, co napíšete, je důkazem toho, jak moc jednoduchý člověk jste. Naštěstí máte jediné štěstí, jednoduchých lidí je spousta viz Novinky atd.

9 3
možnosti

Zvlášní pocit! Pro dva zmařené lidské životy jsou nepokoje ve dvou stovkách amerických měst. Tragédie, která se stala, rezonuje celou zemí. Pokud na Ukrajině po zákulisních pletichách tajných služeb USA ( V současnosti potvrzeno Čínou) zahynou tisíce civilistů, žen a dětí, tak se to  nesmí řešit. Kdo vyrazí na obranu životů lidských bytostí, je separatista nebo terorista. Jak rozdílné světy! Kolik demodstrací proběhne kvůli dvěma zmařeným životům a jaké pohrdání těmi, kdo se neštítí rozstřílet města a střílet do nemocnic, škol i na dětská hřiště. Najednou je všechno naopak. Nic z lidské solidarity nesmí fungovat. Kdo se kultivovaně zastane lidí v ostřelovanáých městech, je pomýlený komunista. Vrchol krutosti nemocných mozků je uměle vytvořený stav univerzálního viníka. Nikoliv ženy a děti pozabíjené v rozstřílených domech  konkrétními viníky, kteří mají tuto tragédii osobně na svědomí, ale Putin. Pokud bych použil stejný styl rétoriky, kterou používáme vůči Putinovi, může za tragédii ve Státech Obama. To on je vinem, nikoliv ti, kteří ji osobně vyvolali. A tak se v současnosti zcela shodnu s našimi prezidenty, bývalým, i tím současným. Implantované násilí přišlo ze země, která je přezbrojená. Dnes jsou to USA, před peresrojkou to byl SSSR. Hrozba pro světový mír je obrovská. Tato fáze, k níž nás dotlačily USA se vymyká logickému chápání. Jde o pohrdání slovanskými národy. O životy civilistů vůbec nejde, to by k masakru nedošlo, protože je vědomě provozován. Každý soudný si musí uvědomit, že Ukrajina = desítky milionů okradených občanů, balancujících nad propastí bíby. Kdo by si takový národ vzal na stravu a byt? Odpověď je přece jasná. A tak tam převažují strategicko - mocenské zájmy katastrofálně zadlužených USA. Jeko vedlejší efekt zatím padá ukrajinsko - čínský projekt:"SPOLEČNĚ NASYTÍME SVĚT.  Byl by mnohem potřebnější, než systematické vyvražďování civilního obyvatelstva válečnou mašinérií řízenou Západem. Ten, kdo brání ušlechtilým cílům, sám na to doplácí!

4 6
možnosti

Až sem dáte aspoň jeden link, na váš stejně srdceryvný článek, když Rus bezohledně vyvražďoval desetitisíce nevinných civilistů v Čečně, uvěřím vám  ty dnešní litanie, dřív ne.

7 3
možnosti

"Z nudy si jen v parku pohrával s dětskou pistolkou."??

To byla airsoftová zbraň, tedy i z blízka jen velmi těžko  rozeznatelná od  originálu.

8 0
možnosti

Myslím, že každý, kdo přečetl aspoň jeden článek Olšera ví, že kdyby tam nebyl aspoň jeden naprostý blábol, tak by hrozil konec světa.

6 2
možnosti

Že si hrál s pouhou pistolkou? Dosti zavádějící až manipulativní, jinak si hrál s Air softkou, která je od skutečné zbraně těžko rozeznatelná, téměř identická, proto mají být označeny barevným pruhem. Dle sdělovacích prostředků, ale nebyla.

6 0
možnosti

7 miliard lidských kobylek a některí to obsesivně prožívají v diskusi na netu jako by byli ve Sluneční soustavě jen oni a Olšer

2 5
možnosti

Tak si to tak neberte a neprožívejte to tak.

4 1
možnosti

50 upalenych Cechu v roce 1968???

4 0
možnosti
Foto

J68i30r53i 13B96i25l56i57n27a

28. 11. 2014 8:21

Vidim zde jisty pokrok. Olser mozna zacne vsechny ty vykradene odstavce nebo i cele clanky sam dobrovolne priznavat. 

Jeho soucit s americkymi cernochy me dojima, jen nechapu proc je zaroven tak zly na Tibetany. Anebo na ceske Romy, kterym by prece mohl pomahat i osobne......8-o

9 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce