Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

beda venerabilis

4. 11. 2009 21:15
Stává se Vám tohle často?

Nebylo by na místě se poradit s vědeckými pracovníky?

0 0
možnosti

SID09

5. 11. 2009 7:10
Re: Stává se Vám tohle často?

;-D a to jako kterými, těmi na kulturu, nebo politiku, či psychiatrii ? ;-D Všichni tito "vědečtí"  pracovníci byli a dones jsou poplatní režimu, který je zrovna u moci ;-D!!;-D

0 0
možnosti

Kudllanka

12. 10. 2009 21:20
Být já tak plná nenávisti

jako je autor těchto kidů, tak si to hodím. Opravdu je to čím dál horší a to co tu v nenávisti píše ten socan Olšer je děs. To je i na žalobu...

Jen bych ráda věděla, jak a co kde dělal sám agent Olšer, když vyjížděl za hranice, to přece musel podepisovat takových papírů stovky. A po návratu musel referovat stejně, jako jeho kolega v udavačství, a tudíž i chráněnec  Nohavica. Co Olšere, vy zlostný, nerudný pisálku. Že se nestydíte!

0 0
možnosti

kofola6

12. 10. 2009 21:00
Olšere!

Ty starý, nerudný a nechutný dědku. Ty se jednoho dne tou svou zlostnostní zalkneš!

0 0
možnosti

pitta

12. 10. 2009 18:14
Už od r. 1989 říkám,

že vše je Havlovina s Komanči. Když si vzpomenete, jak pak vylézali z děr všelijací písničkáři, disidenti, chartisti a kamarádíčkové Havla a spol. Obsazovali vedoucí místa pod zn. OF a hráli si na vítěze nějaké "sametové revoluce" Je to všechno k smíchu když si jen vzpomenu, ale zároveň i k pláči;-(

Kocáb a jeho Trend, který dodnes "smrdí" by měl vypadnout konečně z politiky, které vůbec nerozumí. Dělá jen tady zle tím, že hájí práva ne nás všech, ale pouze cikánské menšiny.

Pan Olšer dobře popsal Kocába a myslím, že v hudební branži ho jistě nikdo nemusí. Teda pokud nepotřebuje nějaký ten kšeftík. Nikdy jsem Pražský Výběr neposlouchala a nebudu, jelikož takové slátaniny zpívat umí snad každý po 20 pivech a mnohem líp, než sám MUKocáb.

Kdypak nastane doba až řeknem... a tak jsme těch bolševikou hnali, čo to táram, Kocábovcou hnali....

S -agentem- plně souhlasím!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Kudllanka

12. 10. 2009 21:01
Re: Už od r. 1989 říkám,

No ty to máš nalajnovaný - rovně po rudé rovnou k Neumětelům, co? Copak jsi ty udělal proto, aby se ten prohnilý socialistický režim vedený stranou komunisty už konečně odebral do perdele? Nic! A co děláš teď, mimo toho, že na všechny kdo něco dělají pliveš? Takoví chytráci jako ty umožňují vládu vyžírek a hňupů... a Kocábovi ty nesaháš ani po kotníky, jsi nula, nic, nikdo... a to tě štve co?

Olšer je chudáček, raněný velikášstvím a závistí, za komunistů si cestoval po světě coby redaktůrek nějakých ostravských komunistických novin, a po revoluci se mu halt nikdo neklanil, tak kope okolo sebe jako chcípající kobyla, a o té je známo, že kope nejvíc. Nasedl jsi věru na hloupého koně. Ale dobře ti tak, aspoň bude víc materiálu do buřtů, až si ten grošovaný Olšer srazí vaz. Rv

0 0
možnosti

wilderness

12. 10. 2009 7:41
olšer je zaujatý

Olšer je zaujatý, tendenční neobjektivní blb a takový už zřejmě zůstane.

0 0
možnosti

Mufu

12. 10. 2009 12:29
Re: olšer je zaujatý

zatímco ty jsi pravý opak;-D

0 0
možnosti

agent

11. 10. 2009 18:38
Škoda přeškoda pokračování.

Človíčci jako MUK a další tvořili druhořadý  zájem v problematice  "brakové kultůry"  a jejího negativního vlivu na socialistickou mládež.  "Kinderproblematika" jak po linii StB, ale i VB  by byla do jisté míry směšná, nebýt zhovadilosti  režimu v podobě  procesů a trestů  s jejími vyznavači. Počátek byl cca v polovině sedmdesátých let u Plastiků a nastartoval hon, končící kriminály a nuceným vystěhováním z ČSSR...!

MUK nalepený na Havla, který po svém expozé v r. 68 / s Třískou, zda D StB?/ vyhazovu ze spisovatelské obce a  účastník návštěv vily Amálka, navíc osoba  veřejně známá - a "revoluce" potřebovala veřejně známé lidi, za kterými půjde revolučně zblblý dav - splňoval  všechny podmínky  role vyhazovače Sovětů!  Navíc, ne-li vše, tak hodně bylo pod kontrolou StB a jejích agentů či komunistických zasvěcenců!  Rozum dá, že s MUKEM by se nikdo nebavil!  Platí nejen pro MUKA, ale i pro další tehdejší modly!  A  po-té, co splnil svoji roli - zmizel!  Jeho návrat je havlovina!     

0 0
možnosti

agent

11. 10. 2009 18:52
Re: Škoda přeškoda pokračování.

Nemusí mi vadit, že MUK nemá vzdělání pro-to, co ve Vládě této země zastává, od toho má poradce, je ovšem otázkou, jak kvalitní?! Odpověď nechť si každý určí dle výsledků na úseku lidských práv a menšin!   Vadí mi právě to, že pochází ze semeniště Havla, člověka pro mne naprosto nevěrohodného jak svým původem /za ten nemůže/, ale načichnul jim hodně, svojí minulostí, svými sliby, které se ukázaly jako lživé! Vadí mi, že  navzdory neoblibě v ČR  hamouní ceny, dokrotáty, přičemž by si měl uvědomit, že "na ně nemá!"  Slávu si přisuzuje SÁM, zapomíná na ty, co mu kdysi pomáhali a trpěli mnohem více než ON!  Navíc, mnoha se beze všech skrupulí zbavil...!!! 

Vadí mi, že lidé jako MUK ani po dvaceti letech neřekli narovinu, jakou roli tehdy hráli a v čí režii!!! To, jestli byl MUK  KTS,  by chtělo  blíže osvětlit i druhou stranou, tedy příslušníky StB! 

     Články pan Olšera mám rád, jsou výstižné a "F"tipné.  P.S. Jó, co říká MUK, že 45% lidí by nevadila účast KSČ"M" ve vládě???  

0 0
možnosti

agent

11. 10. 2009 18:18
Škoda přeškoda,

že lidé mají dílem krátkou paměť a dílem neznají  minulost listopadových vůdců, po dvaceti letech navíc silně přikrášlenou!  Nemyslím ani tak  chartisty/komunisty vzor 1950, pamatující krvavá  padesátá léta, která ve svazáckokomunistickém nadšení  pomáhaly budovat a kterým nadšeně tleskaly. Tito soudruzi procitli v r. 68 a po prověrkách souvisících s výměnou stranických legitimací, kdy je rodná strana vykopla a poctila je tituláží  revizionistů, oportunistů  a přes svoji Státní bezpečnost  zajistila jejich sledování, rozpracování, persekuce...!  Zároveň tato instituce verbovala  v jejich řadách  své agenty a není vůbec žádných pochyb, že o dění v Ch-77 měla jejich přičiněním dokonalý přehled. Škoda, že  namísto zveřejnění archivů StB následovala skartace písemností  nebo  jejich převoz na spolehlivé místo, více jak desetileté tajení  činnosti StB, plnící přání KSČ, její bezpečnostní politiky!  Tedy, bývalí komunisté tvořili prioritní zájem StB v dobách normalizace.     

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce