Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Olšer nám dnes prezentoval včerejší cinty z Russia Today a Aeronet.cz.

Dokonce byl tak laskav, že do svého textu zařadil i odkazy na tato slovutná "objektivní" média z Ruska.

7 1
možnosti
Foto

Olšer cituje tyhle zdroje, jiní opačné. Kdo posoudí, který je pravdivější?

0 0
možnosti
MK

Že Putin o Krymu lhal je mimo diskusi, ať už to přizná nebo ne. U okupovaného východu Ukrajiny ruskými "turisty" a "dovolenkáři" bych připomněl to, co už se moc nediskutuje: v obou, sprostě zabraných oblastech bylo obyvatelstvo ruské národnosti v menšině.

8 2
možnosti
Foto

ano kolem 40% Rusů, ale v referendu se vyslovilo pro samostatnost 90%

0 0
možnosti
JB

Když jsem dnes opět viděla v TV Putina, jak oduševněně křičí z pódia, a " vítá" Krym  " zpátky" v náručí Rassíji, bylo mi k bli.tí. Fakt absolutně nechápu, jak někdo může tomuto psychopatovi, bývalému příslušníku KGB, ještě po tom všem lézt do análního otvoru. Jsem už dnes v rámci možností sprostá, kdyby to bylo v jiném prostoru, než na blogu, volila bych daleko ostřejší slova. Pamatuji si, byla jsem malé dítě, když v roce 68, v noci, kolem nás jely ruské tanky. Jelikož pocházím z východního Slovenska, bydlela jsem pár km od bývalých ruských hranic, věděli jsme o " přátelské návštěvě" ruských vojáků asi dřív, než zbytek republiky. Ta bezmoc a strach, a vztek, co jsme prožívali, je ve mně doteď. Proto nikdy !! nepochopím nikoho, kdo může teď velebit člověka, který je takovou hrozbou, když s tím máme své zkušenosti. A nakonec, představte si, konvoj NATO mi vůbec nevadí. Na rozdíl od " zpřátelených armád" , jsem si jista, že se tady dýl než těch 48 hodin nezdrží.

11 1
možnosti
LR

Také jsem tu bezmoc a nenávist k komunistické SSSR v r. 1968 zažil. Nějak mi to ale nebrání pochopit, že tady nikdo neobsazuje území cizího národa kvůli pochybné ideologii, ale že se Rusové chtějí vrátit do Ruska, ke kterému i území na kterém žijí staletí patřilo.

Stejně tak by ovšem bylo nepřípustné, kdyby Rusko chtělo anektovat (=připojit proti vůli obyvatel, což rusové na Krymu nebyli) - území jiných dnešních států, jako např. pobaltských...

2 1
možnosti
VV

Gratuluji  panu Olšerovi k sedmému místu v anketě "Bloger roku". Přes ústrky, které mu mainstream na tomto blogu nastražil do cesty / vyřazení z VIP blogerů, "náhodné" nefunkční udělování karmy a jiné/ , je to úspěch. Gratuluji. A "Pražská kavárna" ať se třeba kousne do zadku. To prý pomáhá proti zlobě.V

3 10
možnosti
Foto

Tak konecne. Po roce lhani pan Olser priznal ze zakon ktery podle neho "zakazoval rustinu" ani nevesel v platnost.

Presto vsak bylo nutno "ohrozene" ruske sudetaky osvobodit a natrvalo pripojit k Risi. Zejo pane Olser ?

Nastesti se rusky diktator spokojil s Krymem a narozdil od Hitlera si jiz na zadna dalsi uzemi narok nedela. No, jeste snad Podnestri. A pak na Abchazii i Osetii. Ale to uz je opravdu vsechno. 

Vlastne ne, jeste Luhansko a Donecko. Ale tim to uz fakt konci. Pokud tedy nepozadaji o pomoc trpici Rusove v Litve. Nebo Lotyssku ci Estonsku.

Mooc hodni a pravdomluvni lidi, tihle kagebaci. 8-o

13 2
možnosti
Foto

Nebylo to pouze tím, Asociační dohoda jednoznačně zhoršovala pozici východní Ukrajiny v mezinárodním obchodě.

1 5
možnosti
TN

... takže klid, nic dramatického se neděje, stejně se co nevidět díky přirozenému řádu věcí vrátíme do bezpečné náruče C&K Monarchie.

1 0
možnosti
VK

Cože to nad tebou zvítězilo Břéťo?;-D;-D;-D

10 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce