Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

A predstavte si ze jsem vzydcky vysel s kazdym at to byl Beloch,Cernoch,Asiat nebo kdokoliv.

2 0
možnosti
JR

J74a66r86a 27R72a59n69k

17. 12. 2014 21:44

Petre, na tohle snad ani nema cenu neco odpovidat, hornicky kadr opet neco slatal dohromady;-D:-/

3 0
možnosti
PZ

Mimochodem bydlim v Sanforde kde byl zastreleny Treyvon. Nic se tu nedelo vsichni jsme v poradku.

1 0
možnosti
PZ

Ach Pane Olsere,

Bydlim v USA 35 let  11 let v New Yorku ( leta 1979-1990) Vite jak vypadal tenkrat New York? Skoro zbankrotoval zlocinost byla vysoka prepady na denim poradku a dnes je New   York docela normalni bezpecne mesto. V 60tych a 70tych letech byly rasove nepokoje na denim poradku,dnes kdyz se to stane ve Fergusonu a lide v ostatnich mestech delaji MIROVE demonstrace tak se muzou lidi zblaznit. Amerika uz davno neni to co byla v 60tych a 70tych letech. Ja to vim protize jsem to vsechno zazil.

3 0
možnosti
Foto

J91i75r87i 86B86i46l12i92n95a

18. 12. 2014 1:25

Pan Olser je ohlupeny nenavisti kterou cerpa z nejruznejsich rudohnedych webu natolik, ze uz nevi co vykrikuje.....Rv

1 0
možnosti
MW

já bych s těmi vietnamci to zase nepřeháněl..:-) oni tento stát už 25 let okrádají 

a stát s tím nic moc nedělá ..!!je to jen organizovaný zločin..

když češi nebudou platit daně,cla a nedodržovat předpisy..taky se budou mít líp..

1 0
možnosti
JP

Vždy, když mají první a poslední slovo zbrojní koncerny, se (jako z udělání) přestane takové společnosti dařit. Logika je taková, že pokud opustíme vytýčený prostor pro občanskou společnost - lidé práce  zodpoivědníi za své činy, musíme vzít na vědomí, že tyto plátce daní vystřídají ti, kteří z jejich daní žijí a na základě jejich přínosu do státní pokladny zakládají své ztrátové, zájmové podniky, jež parazitují na společnosti. Takové podniky je třeba ve stále hojnější míře dotovat. Čím více dotujeme nepostradatelné zbrojní koncerny, tím více propadáme do státního dluhu. Americe tedy zůstává v ruce černý Petr, který dnes působí přímo odpudivě. Jediné, co mohou dnes USA vyvést, je válka. Je sice zabalená do celofánového obalu, ale je naprosto reálná.

    Máme tolik zbraní, že nevíme, co s nimi, je podtextem současné zběsilosti američanů, co se týče rozhořčení nad ukrajinskými událostmi. Velice bych si přál, aby USA živily přes 47. mil. krků, co čekají na základní životní potřeby na Ukrajině.  Ukrajinský chudobinec není možno uživit. Zloději, kteří Ukrajinu zcela rozkradli, čekají na milodary, jichž se potom zmocní. Nebuďme naivní! Jde pouze, jen a výlučně o obsazení ukrajinského území vojenským uskupením NATO. O životy prostých lidí v tomto uměle vytvořeném konfliktu naprosto nejde. I američané si jsou vědomi, že v případě Ukrajiny by se nedoplatili. Proto jsou lidé pohrdané slovanské rasy na odpis.

   Dokažte mi na základě vědecké analýzy, že Ukrajina je natolik solventní, že se dostane sama ze svých problémů a stane se prosperující zemí.

   Proto jediné logické vysvětlení tohoto konfliktu je rozpoutání války. Američané to zkoušejí, jak na jejich propagandistické podvody zareaguje světová veřejnost. 

   Čína už je prokoukla a ukrajinský konflikt odsoudila. Přiklonila se na stranu Ruska. Že se o tom u nás nepíše? No, to je překvapení!

   Inflace rublu? Vše prožila Itálie, Polsko nebo Turecko v daleko drastičtější míře. Rubl v Rusku nefrčí. Neochotně vás obslouží.

2 4
možnosti
Foto

J47i89r14i 13B27i77l48i42n19a

17. 12. 2014 14:36

Katastroficky pad rublu neni inflace, pane Pribyl. 

A ze jsem tak smely - neslo by to priste strucneji?

4 1
možnosti
Foto

J44i97r98i 10B26i73l25i42n61a

17. 12. 2014 10:35

Zda se, ze komunisticti "zurnaliste" budou psat o vsm moznem, jen o kolapsu ruskeho rublu ne. 

Nebyl to zrovna pan Olser kdo zde vykrikoval, ze sankce Rusku neublizi ? A ted zahrabal hlavu do pisku jako pstros..... 8-o

5 2
možnosti
JR

J79a25n 81R80á28ž

17. 12. 2014 10:28

Až zvítězí ti dobří pacifisté, kteří demonstrují proti socialistické vládě a chtějí ještě větší socialismus, tak to bude definitivní konec Americké technologické a vojenské domininance, protože ti lidé nic jiného než demonstrovat neumí.

Jak USA svou nesmyslnou zahraniční politikou ztratily moje sympatie, tak tohle těm poctivým Američanům, kteří chtějí žít v duchu amerických tradic: Věř v Boha, poctivě pracuj, odpovědné žij a Bůh ti pomůže" nepřeji. A proto věřím,že až nastane opravdové lámání chleba, Národní garda udělá pořádek. A nebude dělat rozdíl mezi bílými, černými nebo jinak snědými buřiči.

4 1
možnosti
DM

Pane Olšere, že Vám už není trapně. Myslím,že v RF, jsou na to desetiletí zavedeni, je porušování lidských práv mnohem horší. Rozdíl je jen v maličkosti. Demokracie a svoboda v USA dovoluje otevřeně kritizovat a pranýřovat cokoliv. A demokracii vždy tíhne k sebekritice a určité formě masochismu. To ale v diktatuře RF nikdy otevřeně nehrozilo.

Výjimkou byla krátká doba Gorbačova. Ale to vy přece dobře víte.

Už se těším na blogy o Putinovi,který schválně nechá padat dolar,aby se pomstil těm"vrahům z USA".

4 1
možnosti
VS

Jako vždy. Autor se vybičuje k tvorbě jednoho původního odstavce, čímž je jeho tvůrčí potenciál vyčerpán a zbytek díla už musí být opět poskládán ze starých (případně cizích) zdrojů.

10 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce