Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J96a97n 60M83r86s27k64o15š

22. 3. 2014 8:15

Ale tohle nějak nesouhlasí (jedni věděli, druzí nevěděli?):

"...před nedávnem tři novináře a jednoho filmaře přepravili izraelští vojáci z mezinárodních vod do věznice v Beer Ševě. Moc věděli, do čeho lezou..."

"... Na palubách lodí byli reportér ČT Petr Zavadil, kameraman Jan Línek, nezávislý novinář Zdeněk Lokaj a filmař Alexandr Vojta. Takzvaní humanitární aktivisté čekali na izraelské vojáky s noži, řetězy, železnými tyčemi, sekerami a dalšími zbraněmi."

Když někdo přepadne ze vzduchu loď v mezinárodních vodách, očekává snad že bude přivítán květinami?

Ostatně několik mezinárodních komisí to vyšetřovalo a ostře odsoudilo, ale kdo si troufne říci, že Izrael dělá něco špatně, že?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Izraelsk%C3%BD_z%C3%A1sah_proti_konvoji_do_P%C3%A1sma_Gazy

4 0
možnosti
AS

A76d81a66m 43S29t61a90v22a

22. 3. 2014 9:01

Ale souvisí!  Áž móc!!!

2 0
možnosti
MJ

Hezkou sobotu.

Nerozumím tomu.Se zemí zadluženou, kterou už od začátku budeme muset finančně podporovat přes EU, podepsali asociační smlouvu, začátek vstupu do EU. To ukazuje jediné, že je něco pravdy na snaze USA a EU dostat se blíže k Rusku.Geopoliticky. Nevyšlo. Rusko udělalo logické kroky, které by udělali i USA v jakémkoliv koutu světa, které by nazvali " národním zájmem". Vůbec politika dnešního světa je křivá, hnusná, na blití. A nejhorší je to, že my se kvůli tomu hnusu vzájemně napadáme a co více..někteří blogeři , díky Bohu jen písemně , by chtěli tu českou demokracii ještě vyvážet. To by nám svět poděkoval;-D;-D;-D

9 0
možnosti
JC

Ale rozumíte;-) Píšete to v dalších větách.

Sféry vlivu, zájmů. Dostat se Rusku co nejblíž, cestičku zamete EU slibem pečených holubů přímo do úst (opak bude pravdou, že áno) a pak šup tam NATO (= se USA). Myslím si, že tohle a nic jiného je za celým tímto humbukem, tímhle divadlem a režiséři to ani nijak netají. Ty hrátky kolem jsou sice divácky přitažlivé, ale je to součást hry. Že to už stojí a ještě bude stát dost lidských životů a hlavně bídy, to je pro ně nepodstatné. A tak vesele, s ohňostroji a boucháním policajt světa chce tu kontrolu nad celým světem dosáhnout. A ten prevít Putin do toho kecá a kecá, Krym si nedal a teď mu malují pod nos knírek. Protože si dovolil dost vůči strýčkovi Samovi.

5 3
možnosti

Skutečně by se důstojník ruské armády představil jako důstojník ruské armády? Bez uvedení hodnosti? Očekával bych spíše: Jsem ruský major.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce