Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma za pravdy   blogerovi. R^

1 1
možnosti

A pak mne ještě ve vašem blogu dostalo toto:

"Ráno 25. října jednotky USA vpadly na ostrov, vyhnaly vládu a převzaly nad zemí plnou “dočasnou” kontrolu…

Jasná paralela s dnešním NATO, podporovaném pobaltskými zeměmi, Moldavskem a Polskem, totálně zblbnutých protiputinovskou propagandou, že když obsadil Krym, zaútočí též na jiné státy, dokonce někteří psychopaté mluví o Finsku."

Šroubujete tam šílenosti, drbete se pravou rukou za levým uchem, aby vám to sedělo. Přičemž opravdová paralela je tam pro každého Čecha a Slováka evidentní. Ale vy ji prostě nesmíte přiznat.

3 1
možnosti

Dnešní Putinovo vyjádření: „Do jaderného arzenálu bude ještě letos zařazeno 40 nových mezikontinentálních raket schopných překonat dokonce i ty technicky nejdokonalejší obranné systémy,“ prohlásil ruský prezident.

„Věnovali jsme a budeme věnovat zvláštní pozornost realizaci velkých státních programů přezbrojení a modernizaci vojensko-průmyslového komplexu,“ dodal Putin.

Připomněl výstavbu nových radarů, které mají zajistit kontrolu strategických přístupů ze západu a z východu, jakož i nové tanky Armata, transportéry Kurganěc a Bumerang a samohybnou houfnici Koalicja, což jsou podle Putina obrněnce, které nemají ve světě dosud obdoby.

Vaše slova z dnešního blogu:  "Marně Putin vysvětluje, že Rusko se nechystá zapojit do žádného velkého konfliktu, tedy nic ve smyslu vyhrožování “nezahrávat si s jadernou velmocí”. "Kdo si rád hraje na profesionální vojáčky, ten má agrese v krvi."

3 0
možnosti

Furt dokola tentýž problém s objektivitou. Stále řešíte, co kde v Koreji, Vietnamu, Afghánistánu atd. v době studené války provedly USA a neustále a vždy zapomenete zmínit roli socialistických států v čele se SSSR.

Ale svým způsobem začínám obdivovat vaši důslednost. Psát o událostech z Grenady a vůbec nezmínít, že tam došlo ke komunistickému převratu s účasti kubánských a sovětských přinejmenším vojenských poradců, to je fakt majstrštyk.

Až komické je, když v jednom odstavci napíšete "Není se co divit, Spojené státy ve své pohnuté historii už vedly stovky invazí a válek, uskutečnily desítky státních PŘEVRATŮ a agresivních anexí. Třeba na Grenadě" a hned v následujícím odstavci píšete "PŘEVRAT ukončila po necelých dvou týdnech invaze americké armády, kterou nařídil tehdejší prezident Ronald Reagan s odůvodněním, že komunistická Kuba připravuje okupaci ostrova." Nic o tom, že převrat byl komunistický a podporovaný socialistickými státy.

Mimochodem, ta americká invaze byla dost kritizována jak k přímo v USA, tak i v jiných demokratických státech.

5 0
možnosti
Foto

Kéž by nás konečně ti Američani anektovali!

2 1
možnosti

Problém Ruska a USA je, že když dva dělají totéž, nemusí to být totéž, aneb po Rusech opravdu dlouho vegetace neprospívala, narozdíl od USA.

0 0
možnosti

říkáte že za půl tisícíletí neměli šanci? no dejme si jen malý opravdu malý výčet států které rusák anektoval a dostal pod svou moc :

Tádžikistán, Kyrgyzstán, Uzbekistán, Armenie, Kazachstán,  Gruzie a další a další včetně spousty nezávislých národů na Sibiři a širokém okolí kolem bývalého ruského státu

pochybuji že je na světě stát který anektoval a obsadil tolik států jako to učinili rusáci ve své historii a je jim to vždy málo

7 2
možnosti

A zadne hvezdicky si na vlajku nepridali.

1 4
možnosti

A83d28a42m 16S44t86a13v82a

16. 6. 2015 10:35

Autore, buďte šťastnej, že z těch posledních dvou jó válek, nás Američané osvobodili: i když mě se to začíná jevit tak, že vy byste se vždycky uplatnil...

4 1
možnosti

Chov slepic prinasi krome vajicek a drubeziho masa i slepici trus. Takze z nas budou dobri zahradkari.

1 0
možnosti

Kazdopadne treba na Krym, tak jak se na nem situace nakonec vyvinula,  lze pohlizet jako na oddaleni valecneho konfliktu USA s RF s dopadem na celou Zemi. A bude zajimave, kolik soucasnych posluhovacu z EU se k USA prida, az bude opravdu HORKO.

6 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce