Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Možná ještě budeme se slzou v oku vzpomínat na dobu, kdy fungovala dohoda mezi Berlusconim a Kaddáfím:

Někdejší italský premiér Silvio Berlusconi se přívalu migrantů bránil svéráznou cestou. Dohodl se s libyjským diktátorem Kaddáfím, že pobřežní stráž všechny bárky s běženci doprovodí zpět k africkým břehům. Italové neřešili, zda jsou na palubě děti nebo třeba těhotné ženy. Žádost o azyl je totiž možné podat až na italském břehu, kam pobřežní stráž migranty nenechala doplout.

19.06.2009:

Tvrdá imigrační politika: Itálie vrací uprchlíky do Afriky

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/tvrda-imigracni-politika-italie-vraci-uprchliky-do-afriky_125455.html

16. 3. 2011:

"...Pokud má vláda padne, zaplaví Evropskou unii statisíce běženců. Těmito slovy strašil před čtrnácti dny Itálii a další evropské země libyjský diktátor Muammar Kaddáfí. ..."

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ke-brehum-italie-miri-tisice-bezencu-ze-severni-afriky/r~i:article:694171/

9 0
možnosti
MN

"... „Zítra již nemusí být Evropa evropskou, a může být dokonce černou,“ hřímal Kaddáfí, „protože existují miliony lidí, kteří tam chtějí odejít. Nevíme, jestli Evropa zůstane vyspělým a jednotným kontinentem, nebo jestli bude zničena, jak se stalo za invaze barbarů.“

Prezidentská kandidátka Hitlary Clinton se barbarsky šklebila, když se dozvěděla o smrti plukovníka Kaddáfího, ale plukovník se bude smát jako poslední. ..."

28.4.2015:

Prokletí plukovníka Kaddáfího

http://www.zvedavec.org/komentare_6433.htm

2 0
možnosti
MN

"Západ začíná lovit pašeráky uprchlíků..." ? Ježiši...

Tak to aby začal ten "západ" u sebe, protože EU organizace FRONTEX, která je financována z EU peněz a která má sloužit na ochranu Schengenu, se stala užitečnou součástí současného pašeráckého koloběhu:

U libyjského pobřeží FRONTEX přebírá klienty pašeráků a dopravuje je k italským hranicím, kde je zase předává do náruče dalším kolegům pašerákům.... vždyť je to úplně úchylné! Copak to fakt nikdo z té bruselské elity nevidí? Anebo bruselská elita se sítí pašeráků spolupracuje vědomě a dělá z nás obyvatel Evropy totální pitomce? Kdo řídí tuhle lobotomii Evropanů?

10 0
možnosti
AEA

Pani Pavlikova, stoprocentne s Vama souhlasim. Evropa se sama o sobe topi ve sve naivnosti a "socialisticke" politice. Ted navic Merkelova pozyva dalsi miliony imigrantu do socialistickeho raje. Za chvily v Nemecku bude vice muslimu nez puvodnych obyvatel, kteri budou chtit pravo saria, (zakazou chovat prasata, jist vursty, pit pivo, slavit vanoce atd) protoze Nemci se malo mnozi a muslimove jsou velice produktivni. Zni to jako zacatek konce naroda. Hitler byla jedna etapa extremu ze vrazdil miliony zidu a jinych, Merkelova druhy extrem, pozyva do Nemecka a Evropy miliony vetsinou muslimskych ilegalu takze deti Vasich deti budou muset pred nima utikat mozna na Severny pol. A kdyz se naplni Nemecko pak se budou valit i do Ceska a dal. Jediny lek proti Merkelove je aby se narody Evropy spojili, okamzite zaridili specialni lodni, autobusovou, vlakovou, letadlovou dopravu vsech ilegalnych imigrantu primo do Nemecka a ne zatykani a probllemy na vlastnym uzemi atd. Recko a Italie by meli zaridit dopravu lodema primo do Nemecka a nezatezovat sve sousedy bezenci. To je dneska jedine reseni. Pak uzavrit hranice s Nemeckem a obnovit "zeleznou oponu". Moza se pak nekdo vzpamatuje. Zel Amerika je na tom podobne zasluhou laxni politiky soucasneho vedeni kde rocne proleze jizni hranici vice nez 1,3 milionu ilegalu mezi kteryma je velike mnozstvi kriminalniku, vrahu, drogovych mafianu, atd. V USA v soucasnoti zije podle odhadu nestrannych odborniku vice nez 38 milionu ilegalu kteri za chvily uplne znici krajinu podobne jako rakovina zevnitr. Proto lidi nechcou volit profesionalni politiky a poslouchaji co rikaji lide jako je Donald Trump...R^

7 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno, karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik