Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dawkins o memech jen plácl. Terii rozšířila ji podrobně Susan Blackmore. S tou se mi stala zajímavá historka. Poslouchala jsem na radio BBC rozhovor v dnes už zrušeném pořadu Forum se třemi vědci na určité téma a přeslechla jsem jejich jména. Jedna žena mi připadla že razí teorii S. Backmore a jako by byla její žačka. Pak jsem si přečetla, kdo byli účastníci a zjistila jsem, že to byla samotná Blackmore. Takže propagovala jen sama sebe. Je hodně zajímavá a provokativní. Na youtube má přednášky.

0 0
možnosti
Foto

Idea = vize? To se mi líbí! R^

0 0
možnosti
PF

P20e43t91r 70F60a98b66i44á26n

17. 4. 2016 14:56

Vážená paní Olgo, byť jste mě bojkotovala o nedemokratickém přístupu, nemám vůči Vám žádnou zášť. I přes to si nedovolím objektivní kritiku Vašeho příspěvku. Jak jsem mohl zjistit, tak jste osoba, která se cítí být zodpovědná za špatné smýšlení občanů, kde se to snažíte napravit. Váš článek je velmi neosobní, kde lidé nepochopí o čem to vlastně v kontextu píšete. Člověk, který je v dění kontextu porozumí, ale ne každý chápe systém jak by měl být. Proto i Vy byste měla článek přeformulovat do podoby, které každý porozumí, nebo alespoň většina. Celá problematika má daleko jiná úskalí, kde Vy uvádíte pouze okrajové faktory vyvstalé ne jiné problematice, které zároveň neobjasňují kořen lidského deficitu. Jsme opravdu v demokracii a proto si můžete psát co uznáte za vhodné, ale než na někoho spustíte kritiku o nedemokratickém přístupu, tak byste měla přemýšlet, zda Vaše kritika není v rozporu s Vaší ideologií, kterou jak zjišťuji máme ve stejném směru, akorát každý pojímáme osvětu jinak.

Petr fabián

0 0
možnosti
OP

Pane Fabiáne, zdravím vás. Pokud máte potřebu vyjádřit své představy o idejích vaší optikou, váš prostor v blozích je neomezený. Zkuste přitom popřemýšlet, zda se náhodou nedá žít i bez ideologie :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik