Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Myslím si, že zmínění europoslanci se nemají za co omlouvat. Oni nejsou ti, kteří rozhodují o přidělování uprchlíků. To je záležitost Evropské komise. Mrzí mě, že ČR v rámci přístupových rozhovorů do EU si nevyjednala výjimku, aby nemusela přijímat žádné uprchlíky. Tu mají např. Velká Británie, Irsko a Dánsko, takže tyto státy mohou být v klidu.

0 0
možnosti
ZH

Sedí v parlamentu a mlčí, když se vzbouří parlament ve Štrasburku, tak to žádná komise nemůže ignorovat. Stejně tak se můžou vzepřít národní parlamenty nějakému nesmyslnému diktátu.:-)

4 0
možnosti
JT

Mila pani, brecite dobre, ale na spatnem hrobe. Vstupem do EU jsme se zrekli sve suverenity. Europoslanci o nicem nerozhoduji, rozhoduje evropsky parlament a ten si dava od europoslancu veci schvalovat, aby to lepe vypadalo. Za to jim plati. Takze bych nenadaval na europoslance, ale tlacil na vystoupeni z toho uchylneho spolku.

8 1
možnosti
OP

Vystoupení u Unie je tč. přechod z velkého chaosu do naprostého chaosu. Možná ale, že nastane chvíle, kdy se Unie ocitne v naprostém chaosu, a pak už to bude jedno :-)

1 0
možnosti
JF

J18a23n 24F46r23o48l58í34k

5. 6. 2015 13:07

O tom zda je návrh evropské komise životný nebo ne nemůžete Vy autorko rozhodovat. To poznáme až budou jednotlivé země hlasovat. Z našich peněz podporuje EÚ i palestinské teroristy a nikomu to nevadí. Současní uprchlíci utíkají před válkou. Mají je snad Italové na moři postřílet?

1 1
možnosti
JT

Nesouhlasim s tim, ze podora teroristu z nasich penez nikomu nevadi. Vadi. Ale ti, co o tom rozhoduji na nase nazory z vysoka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik