Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Nezbývá - než souhlasit!! KARMA R^

1 0
možnosti
Foto

Dobre napsano .. i kdyz sem tam uplne nesouhlasim

0 0
možnosti
OP

Zajímá mě, co vidíte jinak

0 0
možnosti
OJ

Od toho že se Imámové distancují od těchto aktů násilí, bych si příliš nesliboval. Oni to rádi udělají. A zatímco nás zas na nějakých 5-10 let ukolébají, než se probereme, bude jich v Evropě zas o x milionů víc. Pak už nebudou mít důvod se od čehokoli distancovat...

.

Jediný způsob: Absolutní stop pro muslimské přistěhovalce.. Tohle je válka.

4 0
možnosti
OP

Distancovat se je samozřejmě málo. Oni však vědí, že současný výklad islámu je neúnosný, ale nic s tím nedělají a já je podezřívám, že záměrně, že si změny chystají až na dobu po dobytí evropských zemí

4 0
možnosti
AH

Co je šílené, tak nic neříkající a prázdná vyjádření politiků, nyní jsem slyšel ty české. Korektní politik představuje blbý politik, který se umí jen obecně vyjádřit, raději. Nebo že by jen jejich vyču.ranost?

2 0
možnosti
MR

nepochopi to, v mediich se bude mluvit o dusevne narusenych jedincich, a vsude se bude kazat ze to s Islamem nema nic spolecneho. Tak dlouho budou omilat tuto mantru az to opravdu spatne skonci.

7 0
možnosti
Foto

Možná neznám všechna vyjádření pana Halíka k tématu, takže k tomu se nevyjádřím, ale s ostatním souhlasím. Lidé jako Alrawi, kterého nám představil pan L. Lhoťan už někdy před rokem, měli pocítit uplatnění našich právních norem.

5 0
možnosti
BL

Tak tady máte něco pěkného. Zejména pasáž,kde očerňuje zavražděného (muslimy) nizozemského novináře Theo van Gogha stojí za to.

1 0
možnosti