Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Dobra portretka sluzebnicka Nemecka .. EU.

0 0
možnosti
Foto

Já si spíše myslím, že ta jednání o Jamaice selhala kvůli sporům o energetice, spalovacím motorům a uprchlíkům, kdy zelení chtěli i nadále nekontrolovatelný příliv. Ač nemám levičáky v lásce, tak si myslím že SPD se zachovala skutečně státotvorně, byť se nechci s úsudkem unahlovat. Možná že začne (a oprávněně) teď slušně vydírat. Ale bohužel, byť většinou s Vašimi názory souhlasím, tak s tímto blogem o německém velkokapitálu a jeho devastaci EU bohužel ne. Právě Německo dalo EU hodně, hospodářsky i politicky.

1 1
možnosti
Foto

To "státotvorné chování SPD" bych hodnotil radši až poté, co jejich stoprocentní předseda Schulz řekne, co vlastně chce. Vzhledem k jeho minulosti si od něj nic neslibuji.

1 0
možnosti
MB

Je zajímavé, že s Germány byly odjakživa problémy. Jejich svěřepost seznal již G.J.Ceasar. Přibalili prachy Leninovi a vypustili gina z lahve o Adolfovi nemá smysl psát. Ukazuje se, že vše pramení z jejich mentality, která přinesla preciznost s rozvojem a následnou životní úrovní. EU je ve svých základech nepochybně úžasnou věcí - Nebojujme mezi sebou - přesunujme sebe - kapitál, služby. Opět posuv - Kdo je vlastně EU ? A opět je to hegemon Germánů - až úsměvná snaha bývalého Sarkozyho, dnes Macrona - jak se vlísat ! K.Marx , mj. usiloval o vznik, tkz. Nového člověka - bude mít jiné vlastnosti - pak je možno ustravit beztřídní společnost. Lenin, zcela správně podotkl, že to má začít v místě největší koncentrace průmyslu - tj. Německu. Čas šel - ti duchovní praotcové se poprávu zcela zesměšnili ...Pojednou HLE ! EU si dává nové úkoly ! Vyrobit nového člověka a novou společnost ! Určuje správnost směrů - Kdo nenásleduje, není pokrokový a dokonce bude sankcionován ! Neuvěřitelné - ten staroduch je zde - Opět čerstvě vane ! ... Ti Germáni ! ... :-)

1 0
možnosti
DT

Tak hlavně oni "ti Germáni" nikdy neexistovali. Ale to byste musel o Německu něco vědět. Jinak jako zkratkovité (legračně jednoduché) myšlení je vaše úvaha dobrá. Nic nevědět, nepochopit, ale mít na to názor. R^

0 0
možnosti
KC

Paní Olgo, moudrá slova, jak je u Vás obvyklé. Ode mne R^, karma a 1*.

0 0
možnosti
JZ

Pani Pavlikova, Nemecko je prumyslovou zemi, ve ktere se lidem dobre zije prave diky dobre fungujicimu Vami opovrhovanemu velkoprumyslu, z cehoz profituji i lide v Ceske republice a i v jinych statech. Nemecko a jeho velkoprumysl Evropu nedoji, ale prave naopak, je tou dojnou kravou, ktera sve "mleko" velkoryse poskytuje i jinym evropskym statum. Nepreji Cesku a ani Vam osobne situaci, ktera by nastala, kdyby nemecky velkoprumysl prestal fungovat, jak zatim funguje. Predni nemecti politici v cele s kanclerkou Merkel, musi ridit hospodarsky nejsilnejsi stat v Evrope, majici vliv na celoevropskou situaci a nemohou se zabyvat prkotinami, jakymi jsou karierni ambice vedoucich predstavitelu tzv. malych stran, kteri pouze osobne profituji z ruznorodosti "politickych nazoru" maleho, ale k jejich nadstandartnimu materielnimu zajisteni postacujiciho poctu volicu. Vy pani Pavlikova nechapete hru, kterou svym volicum hraji lidri stran Zelenych a Svobodnych demokratu (stejne jako i AfD a die Linke). Dohoda s nimi mozna neni, protoze se neni na cem dohodnout. "Neochotu" podilet se na vlade, cimz vyloucil dukaz vlastni neschopnosti, vyresil radoby politik a predseda Svobodnych demokratu Lindner detinskym prohlasenim, ze nez spatne vladnout, tak radeji nevladnout.

2 3
možnosti
JP

S tím průmyslem můžete mít pravdu, ale o tom přece paní Pavlíková nepíše. EU se stala nesnesitelnou, a bagruje stále po svém - podobně jako Stalin odmítl jakékoli reformy bolševizmu:" Revizionismus je nepřípustný".

1 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik