Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to, bohužel, ukázka nefunkčnosti našeho bezpečnostního systému.

Malá ukázka: nedávno zastavilo u nás policejní vozidlo a policista se mě ptal, jestli nevím, kde bydlí pan J. v čísle 104. Poslal jsem strážce zákona zpět s tím, že kolem č. 104 museli projet, je na domě napsáno znaky jak pro nevidomého a ještě tam je firemní cedule se jménem hledaného. Pojmy jako GPS navigace, mapy na internetu a pod. asi tito šerloci asi nikdy nepoznali.

0 0
možnosti
LN

..z určitého úhlu pohledu máte pravdu...ale na druhou stranu..... žádný systém není schopen zachytit samorostlého individuálního magora.....

0 0
možnosti
Foto

Nechci nikomu stranit, ani nikoho odsuzovat, Jen bych rád upozornil, že nejvíce zavádějící jsou výpovědi očitých svědků. Potvrdí vám to každý zkušený kriminalista. Emocionální prožitky totiž mnohdy neodpovídají realitě. Stejně je tomu bohužel i v následné reakci, pakliže se na takovouto výpověď emocionálně reaguje.

3 0
možnosti
Foto

Ona úplně stačí obyčejná cvičná evakuace, kdy lidi mají pocit, že byl úplně jiný sled událostí, než pak vidí ze záznamu.

0 0
možnosti
Foto

Jak víte, že se dvě hodiny nic nedělo? Oni s ním nevyjednávali?

0 0
možnosti
JL

Kuchařka povidala, že ne.

1 0
možnosti
TZ

Takovému zločinu nelze nikdy 100% zabránit, ale společnost by měla eliminovat příčiny, jež k tomu vedou. Bohužel vývoj posledních desetiletí ukazuje, že opak je pravdou. Vlastnosti, jež člověka dělají člověkem, se stávají překážkou, vedou člověka často na okraj společnosti. Všude kolem sebe můžeme vidět tvory, pro které se hodí název intelektuální zvířata. Nesprávně pochopené a aplikované principy trhu a demokracie vedou k tomu, že vás kdykoliv přeskočí, podvedou, okradou. Říkají tomu využít šanci. Obávám se, že při pokračování současného vývoje nebude stačit brzy zásahová jednotka ani v každém okresním městě a posléze ani na každé vesnici.

1 0
možnosti
Foto

I57v76o 13C38i23l86i36c37h

28. 2. 2015 6:44

Tihle všichni procházeli psychotesty pravidelně:

http://www.denik.cz/tema/policie-mrize-trestne-ciny.html

včetně tohoto:

http://zpravy.idnes.cz/lesni-vrah-kalivoda-dostal-dozivoti-d7e-/krimi.aspx?c=A060412_160108_krimi_cen

Evidentně ani pravidelné psychotesty u těchto lidí nepoznaly nic.

1 0
možnosti
DP

D66a25d35a80k 61P19e11t35r

28. 2. 2015 4:55

Ne, že zásahová jednotka nepochybila, ona to přímo z ku,,,,, . Pane ministře.

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik