Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

OSN nic řídit nebude, ale členské státy OSN se budou řídit paktem, který schválily.

0 0
možnosti
LH

Kreolizace a srovnání kulturní a intelektuální úrovně na hladinu dnešní Afriky, bude ideálním prostředím k hnětení nesourodé a vzájemně svárlivé lidské "hmoty". A za oponou se směje pořád stejný "humanista".

4 0
možnosti
JC

Ale OSN už dávno není NAŠÍ organizací. Tedy naší civilizace. Měli bychom si založit jinou. Jen nevím, jak ji budou ti ostatní financovat. Zatím si platíme své hrobaře.

15 0
možnosti
JL

Ovšem je nezbytné zmínit, že jde o nezávaznou dohodu. Což je důležité a bude třeba sledovat, kdy začne někdo z této dohody dělat právně závaznou. To je dost důležitý rozdíl.

0 0
možnosti
OP

Závazná má být v prosinci po schůzce ministrů v Maroku

5 0
možnosti
ZV

Z42u56z37a21n14a 93V10a21s50s

14. 7. 2018 12:01

Najviac ma zaráža fakt, že ako títo panáci z OSN, tak všetci im podobní hrajú svoje hry, vydávajú nariadenia, rezolúcie a memorandá BEZ akejkoľvek čo i len minimálnej snahy ponechať priestor pre rozhodnutia tých, ktorí to celé platia.

3 0
možnosti
VS

Ještě byste měla doplnit toto: O tom koho přijme rozhoduje suverénní stát s ohledem na Listinu lidských práv. Takže o tom koho přijmeme nebo nepřijmeme rozhoduje naše vláda. I Ukrajinci a jiní co tady pracují jsou migranti. A jsou tady na základě našeho rozhodnutí a ne OSN.;-)

2 0
možnosti
SC

Ano, ten globální pakt o migraci je součástí Agendy 2030 přijaté OSN. Celý problém je už v existenci světové vlády.

11 0
možnosti