Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GF

G59e19o50r54g69e 73F82o19x

17. 6. 2015 5:36

Co pamatuju, vybíralo se na Fond solidarity už hluboko za socialismu. Děti v Africe hladoví, říkali nám, mají se špatně a nemohou chodit do škol. Co se od té doby v Africe změnilo? Co za těch 40 let udělali samotní obyvatelé Afriky pro to, aby se měli lépe? Věčně jen natažená ruka jim nepomůže ani je  nespasí.

3 0
možnosti
VS

Ono to bylo už daleko dřív. I Jaroslav Hašek píše o tom, jak se vybíralo "na černoušky".

0 0
možnosti
MN

Co to je vlastně za komedii? Vláda tvrdě a hlasitě odmítá kvóty EU, ale Bělobrádek současně tvrdí, že asi tak stejný počet imigrantů (1000 +), daný kvótami pro ČR, hodlá vláda stejně přijmout. Tak to si snad dělají kozy, ne?

A má ta naše humánní uvědomělá vláda nachystaný plán, co bude dělat, až v blízké budoucnosti každý den z vlaku v Brně nebo v Praze vystoupí tak 100 Libyjců a Erytrejců, rozloží se na nádražích nebo kolem po parcích a začnou mávat plakátama, že chtějí "žít jako lidé" a kde že mají halal papu, kapesné a wifi pro své iphony?

4 0
možnosti
PS

Projev toho pána je pro mě zklamáním, protože dostali můj hlas. Čekal jsem obhajobu křesťanského světa, nikoli otevření se světu , ze kterého se valí muslimská vlna okupantů a šířitelů fašistického islámu a šárije.

3 0
možnosti
DZ

Výborně, karma. Souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Milá paní, Bělobrádek jen tlumočil rozhodnutí koaliční vlády. Žádnej farář s tím nemá nic společnýho. Ti "naši" uprchlíci by měli pocházet ze Sýrie. Víte vůbec, co se tam děje? Nikdo na světě, kdo má v sobě trochu lidskosti a morálky není oprávněn prchajícímu Syřanovi odmítnout pomoc. Když vidím tu hysterii, která tady panuje z pouhé tisícovky uprchlíků z muslimských zemí, kteří sami ani muslimama být nemusí, jde mi z toho hlava kolem. Jen ve Frankfurtu, což je takové moderní německé město (nedávno jsem tam byl), žije 30x víc muslimů, než kolik by ČR měla ročně přijmout uprchlíků. Já jsem proti tomu, aby se azyl uděloval automaticky každýmu, kdo přeplaví Středozemní moře, ale to, co tady předvádějí mnozí blogeři a diskuteři, je prostě ostudné. Tomu zase já říkám "plno v gatích a prázdno v kebulích". Vlastně se za vás dost stydím - za vaši neinformovanost, sobectví, hloupost, za váš strach a neochotu pomáhat.

2 11
možnosti
OP

"Pomáhat" zlu, pane Buriánku, je snadné. Těžší je přiznat příčiny a začít je řešit. Ty příčiny jsou u těch, kteří ovládají tento svět, na ně má být zaměřena pozornost a oni mají zažít vinu a opovržení. Svět ovládají zločinci, ať jsou to koncerny nebo fanatici. Ta vaše "pomoc" jde na ruku všem zločincům

4 1
možnosti
JN

J61i39ř91í 19N60o88s42e93k

16. 6. 2015 21:57

Ne vždy s vámi souhlasím, ale tentokrát absolutně R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik