Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J83a50r86a 11R88a52n96k

17. 11. 2015 21:49

O dusi Angely Merkel si starosti delat nemusite;-)

1 0
možnosti
ZB

Úžasné. Jsem zvědavá, kdy astrologicky okádrujete naše geniální vůdce. A nezapomeňte vzpomenout na jejich různým režimům loajální rodiče. To by se jich pár také našlo. Angela Merklová to jako šprtka dotáhla na kancléřku. Předpokládám, že vy jste dostatečně nešprtala, protože jste to dotáhla pouze na zapšklou a omezenou babičku.

Patetický blog , jako ostatně všechny , co jste vytvořilaRv

4 0
možnosti
SN

....:-)...Dobrý !!!! R^R^R^

0 0
možnosti
JL

Díky za biografii kancléřky, to jsem neznal. Problém těchto přešupačených prokomunistických person ( u nás třeba Nečas nebo Dlouhý či Babiš) spočívá v tom, že se sami před i před druhými potřebují očistit z komunistické minulosti, a tak realizují přechod ODE ZDI KE ZDI. Z Dlouhého i Nečase se stali ortdoxní praví liberálové. Merkelová jako dcera pastora má ještě tento "problém" - pokud je podvědomě připoutaná k otci a má pocity viny, že nebyla křesťanka, ale prokomunistická funkcionářka, pak to nějak musí odčiniti - a to právě dělá svou všeobjímající, ale bohužel poměrně nepolitickou, otevřeností k islámským uprchlíkům, s jejichž proudem se klidně svezou džihádisti, kteří ohrožují Evropu. Dalo by se říci, že Merkelová není politička do krizových situací, byť má určit velké manipulátorské politické schopnosti - jinak by se nedostala na vrchol a neudržela se tam tak dlouho.

3 0
možnosti
LS

L77i24b21o56r 82S72y41n67e34k

17. 11. 2015 11:43

No má náš osud v rukou ta pravá soudružka, jen co je pravda.

3 0
možnosti
GK

......údajně byla kdysi krátce vdaná i za jakéhosi Rusa. Má dvě dcery.

Kdo? ten rus? A.Merkel je, no slusne receno, bezdetna. Jeji druhy manzel Joachim Sauer privedl do manzelstvi 2 syny.

1 1
možnosti
OP

O tom Rusovi psal někdo v blogu, nemám ověřeno. Ty dvě dcery  budou zřejmě obdobného původu, jako Zemanův Peroutka a jeho Hitler gentleman - kaju se a mažu

1 0
možnosti
RE

Jako rak by měla být ,,matka, ochranitelka všehomíra."  ,,Vždyť já to dělám jenom pro vás, pro vaše dobro, ale nikdo mě neposlouchá!!"

...ze zkušenosti s jedním Rakem, otcem a ochranitelem rodiny, téměř tchánem:-)

0 0
možnosti
MC

Horoskopy jsou pouze zábavné. Soudruzi a soudružky nemohou rozdávat uloupené prostředky. Bohužel většina občanů je ovšem, ať již vědomě z lásky, či pokrytecky z vypočítavosti podporují. Svoboda jednotlivce je podkopávána falešným altruismem. Intelekt je uměle zastřen amorální euforií zvaným veřejným zájmem. Stojí za to bojovat o extrémy pravdy. Extrémismus je pouhou nálepkou, kterou tak rádi vyzdvihují levicoví moralisté historických marasmů.

0 0
možnosti
Foto

Lidé s ofinou něco skrývají? ;-D Maximálně vysoké čelo (před chladem nebo sluncem).

Jinak ale pěkný souhrn R^, takže karma.

2 0
možnosti
LJ

Mě připadá Merklová jako by vypadla z filmu sexmise - prezidentka , ve skutečnosti chlap.

7 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik