Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Já se divím, že to vůbec někomu stojí za čas a námahu napsat takový článek.

1 2
možnosti
KS

Hmm, zvláštní článek... Asi kolem sebe máte úplně jiný typ lidí... Co se bavím s lidma kolem, tak nikdo z nich sex neřeší. Většina lidí nejčastěji mluví o práci, dětech, bydlení. Na sex většinou přijde až později po pár pivech a to ještě docela výjimečně. Je to normální součást života, tak proč to taky neprobrat.

7 0
možnosti
JT

Mate tam nepresnost. Neco jako nymfoman neexistuje. Nymfomanka je od Nymfa a to byly vzdy zeny. To, co jste chtela popsat slovem nymfoman se nazyva satyr

3 1
možnosti
KD

K12a19r24e21l 45D62r26d55a

13. 8. 2014 20:45

Co to zase je? Autorka existuje na této planetě? Sestoupí občas mezi diskutující, aby srovnala co napáchala? Od minule dluží diskutujícím odpovědi na své zmatené úvahy.

  Právě jsem se vrátil od "polodementa" Rambouska žádajícího obnovu socialismu. Když nepíše homofobní výplody, tak krade články jiných autorů nebo tady plácá ruskou propagandu. Zahlédl jsem právě u něj "sexy" mrtvoly bez hlav a končetin. Prý ukrajinská zvěrstva. Netuším, jak někoho tak nelidského z iDNES vykopnout...

  Hledám jiný článek pana Kvasničky o Prague Pride a nenalézám. V tomto se ohradit proti Rambouskovi a jeho primitivní homofobii.

  A autorka z takové munice vytvoří pojednání o asexualitě? Jste snad Marťan? :-/

1 2
možnosti
Foto

Sice už nepíše ale zkuste http://pallotto.blog.idnes.cz/

ta umí psát nejen o sexu, ale sexy a chytře o čemkoliv

2 0
možnosti
VB

Proč je téma sexu tak životaschopné? Protože sex je život.:-) Bez něj by tu nikdo z nás nebyl. :-)

6 0
možnosti
MS

Každý se nějaký rodíme. Považovat za negativum vyšší vnímavost k sexu je totéž, jako vyčítat homosexuálům jejich sexuální orientaci. Čemu už vůbec nerozumím, je údajná zakrnělost lidí, kteří se příliš zabývají sexem. Myslíte, že světoznámí autoři obrazů, soch, filmů, fotografií, poezie, románů byli nějací zastydlí puritáni ? A s morálkou to taky nemá nic společného. Věrnou manželkou může být jak frigidka, tak i nymfomanka. Ta druhá ovšem zaslouží mnohem více obdivu, protože ji to stojí mnohem větší úsilí. :-)

7 1
možnosti
TF

Paní Olgu chápu a veřím, že pokud by byla o 30 let mladší, pohlížela by na věc uplně jinak ;-)

5 2
možnosti
PF

Mne vyděsila a znechutila už věta, kterou autorka popisuje sama sebe v části "O autorovi":

"Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu."

-

encyklopedie píše:

"Spasitelský komplex (také nazývaný mesiášský komplex nebo spasitelský syndrom) je stav mysli, při kterém se osoba domnívá, že jejím osudem či určením je zachraňovat a zachránit."

-

Nějak se autorce v článečku vytratila možnost mít ze sexu prostou radost a potěšení, ale vzhledem k jejímu věku se tomu nelze asi moc divit. Zapšklí lidé by asi o sexu psát neměli (foto).

(podotýkám - je mi 65 roků)

9 2
možnosti
JK

Ono je dobré pomáhat a zachraňovat, ale ne za každou cenu a proti vůli zachraňovaného.  To už tu párkrát bylo a dopadlo to zpravidla špatně.

0 0
možnosti
RL

"Strach z toho, že si neužívám dost" vídám kolem sebe a jde mi z toho mráz po zádech. Takový přístup degraduje všechno, nakonec i ten sex.

5 0
možnosti

ne vždy je tomu tak, třeba onehdy mi povídal kámoš - tak pozoruju, že se na světě souloží čím dál tím víc, a čím dál tím víc bez nás;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik