Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

K65a78r86e83l 86D83r94d73a

16. 8. 2014 8:53

U Vašich článků uvítám diskusi. Fakta je třeba dokládat, zvlášť, když se na ně čtenáři dotazují. Smysl celé iDNES chápu v diskusích.

  Zvláštní, včera jsem v souvislosti s Prague Pride a zdejších diskusích o "Jitřence" diskutoval osobně. Jak vede naše skutky. "Činíte dobře, že se držíte Ježíš Krista; je jako svíce, svítící v temném místě, dokud se nerozbřeskne den a jitřenka vám nevzejde v srdci." Náš svět patří nejvyšší inteligenci, Luciferovi. Vše kolem nás dokonale míří k chaosu a zášti jeho vůlí. Jsme odsouzeni páchat zdánlivé dobro z našeho nejlepšího přesvědčení a k jeho radosti.

  S Vašimi příklady a úvahami nesouhlasím, ne zásadně, ale s jednotlivostmi. Nejvyšší inteligenci světa v nich nalézám jen se sebezapřením. Konflikt s Ruskem chápu jako završení vzniku jednotné Evropy. Novodobá válka Severu s Jihem. Pokrok kulturnosti. Nevím, zda ji bránit. Vnímám prospěch pro našeho Boha. Jako změny, které proběhly u nás po roce 1989. Proces velkého posílení. Přes Luciferovu radost z jednotlivostí, sílí Pán Bůh. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Lucifer není.

Anděl taky ne.

Agnello (vysl. anělo, tedy fonet. podobné slovu anděl) znamená jehně.

Jehňata, stejně jako ovce, jsou. ;-)

0 1
možnosti
JT

Co ma Lucifer spolecneho se snadnym vydelkem ? Kdyz neco umim a nestydim se rict si za to o penize, tak je to naprosto moralni i snadny vydelek.

1 1
možnosti
KD

K85a81r40e37l 91D43r32d53a

16. 8. 2014 8:56

"Zbohatnutí bez hodnotného výstupu." ;-)

0 0
možnosti