Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

K28a50r38e43l 85D90r71d60a

2. 9. 2014 8:28

Ach jo. Opět stejné výhrady. Nejde o Araby, ale o muslimy. Arabové jsou dominantní etnickou skupinou Blízkého východu a severní Afriky, ale ne jedinou. Do Evropy před válkou míří i mnoho místních křesťanů. Média otevírají téma muslimů z Británie, či jste si mohla povšimnout českých muslimů.

  Šátky nikdo asi nezakáže, spíš jde o burky a nikáby, zahalující obličej. Jako křesťanku by Vás mělo zajímat, že laická Evropa, aby se vypořádala s islámem, zakazuje i křesťanskou symboliku. Tedy, do stejného problému se zákazy se dostanou i naše řádové sestry a duchovní. Nakonec zákon přikáže katolické bohoslužby v džínách, aby nemohlo jít o křesťanskou provokaci. ;-)

0 0
možnosti
MW

to budou jen problémy a za pár let si nebudeme pouštět o vánocích koledy protože

by je to mohlo pobuřovat .

ať táhnou mezi svoje ne tady\ to bude  jen válka do budoucna..

jejich víra  ani život mě nezajímá ,,ven

2 0
možnosti

Nebrání se prolínání kultur. Chtějí svou kulturu kamkoliv vstoupí a chtějí aby jejich kulturu domorodci nejprve akceptovali a pak přijali za svou. Ustupovat jim, pro ně znamená - podřídili se a budou následovat další kroky.

5 0
možnosti
KV

Paní Pavlíková, to máte marný. Pro Araby jsme jen nevěřící psi a nikdy to nebude jinak. Oná nás poslouchat nebudou (ani ušima - natož skutky) :-(

3 0
možnosti
OP

Rozumím vám. Z mého pohledu je to však defenzívní přístup

0 3
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik