Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Raději půjdu cestou Polska než cestou Švédistánu, Frankistánu, Belgistánu nebo Germanistánu.

Proto budu volit Zemana.

1 2
možnosti
Foto

Vy si necháte nadiktovat od médií koho volit?;-( Takže Vám váš oblíbenec dá na výběr a budete v pohodě.

0 0
možnosti
JSS

S postupem vylučování souhlasím - jinak to nejde a logicky napojené na mafiánské prachy. Ovšem vylučme Horáčka- jelikož to má z vekslu. Pak zbývá ten mladý lékař Hilšner - nicméně potřebujeme mladou krev jako sůl !!!!

1 1
možnosti
OP

Osobně bych unesla i Fišera i Topolánka, jenže to je opravdu osobní. S vyloučením Horáčka nemám problém :-)

1 0
možnosti
MD

Kde asi nasi kapitalisticti NEsoudruzi udelali chybu, ze tu mame diky volicovi Milose a Andreje? Skoda, ze uz vam dosel 'v peru' modry inkoust na popis jejich uspechu.

0 1
možnosti
Foto

Buď jste se spletla a pana Babiše jste zaměnila za nějakého Bureše a nebo jde o druhou variantu. Vy jste zasvěcená do problematiky Polska nebo jen čerpáte informace z "nezávislých" evropských médií. Naši soudci jsou nezávislí a jaké to má konce. Někteří záměrně protahují řízení na desítku a více let až gaunery miliardáře musí Klaus omilostnit. Králová je natolik "soucitná" s prokazatelnými lumpy až si za to vyslouží tytyty a stejně to není nic platné. Rittig chodí k soudu za zábavou jak na varieté, Případ CASA je po osmi létech stále ve fázi výslechu svědků...... Než takové "nezávislé" soudy, tak to ať jsou raději závislé.

6 1
možnosti
PK

Asi jste tady nějakou dobu nežila, že jste zapomněla dodat pro úplnost, jak tady vládli kmotři a bujela korupce a pak zase pani účetní řídila nejen vládu ale i rozvědku. Pokud jste to nezmínila úmyslně ,tak je to jen další ukázka demagogie.

3 2
možnosti
MV

M94i36l11a44n 98V94i91k

1. 12. 2017 18:04

A nebo je totálně mimo...

0 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik