Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Otče...do čeho jsi duši dal?

0 0
možnosti
KD

Pane rektore a máte tam také Hellera. Ten je podle vás v pořádku?;-D

1 0
možnosti
JK

Jde přece o jméno školy... její nejvyšší představitel logicky zasáhl. Pan Konvička sice vystupuje za svoji osobu, ale všude pod články (i tady v blogu) má uvedeno, koho reprezentuje. Rektor přeci musí sdělit, že jde o soukromý názor, nikoliv postoj školy! Škola jako instituce MUSÍ být apolitická a měla by být rovněž otevřená pro různé myšlenky. Kdyby se pan Konvička od školy distancoval, myslím že kritika rektora by nepřišla...

0 0
možnosti
OP

Rozumím vám. Nevšimla jsem si, že by pan Konvička, jak píšete,  "reprezentoval" školu, ale registrovala jsem, že ve svých textech uvádí svého zaměstnavatele a uvedl též, že pokud využívá prostředí školy, prezentuje to jako soukromou akci. Používá školu trochu marketingově a v tomto ohledu by ho mohl rektor krotit. Pokud pan rektor použil výraz, že je mu něco odporné, použil stejný výrazový prostředek, jaký používá pan Konvička :-)

1 0
možnosti
MK

Víte Martine, můj problém s vašim hnutím se týká právě formy sdělení. Ne obsahu. Obsah je jasný, tam problém nemám. Ostatně moje blogy jsou jasným vyjádřením. Jenže právě forma určuje to, jaký druh lidí Vás bude následovat. Zda to budou lidé, kterým jde o demokracii a lidská práva anebo lidé, které zaujaly vaše "násilné" proslovy, protože to je přesně to co chtějí slyšet. Je to skupina lidí, kterou nazývám luzoidní. Je to stejná skupina lidí, která vymlacovala obchody židovských občanů Třetí říše během Křišťálové noci. Je to stejná skupina lidí, která terorizovala občany tohoto státu po komunistickém puči.

Před lety jsme psal více než teď. Hlavně o politice apod. Ve chvíli, kdy se na mne obrátil pan Stwora, že by rád přebíral moje články do Zvědavce jsem zabrzdil. Cítil jsem, že když se o moje články zajímá tento antisemita a obdivovatel nacismu, tak asi není něco v pořádku. Možná byste se měl podívat, kdo vše jsou příznivci IVCRN a položit si otázku, proč tomu tak je. A možná si položit otázku, proč pro velkou skupinu křesťanů je IVCRN nepřijatelné. 

Osobně se domnívám, že u člověka , který chce oslovit národ na formě hodně záleží.

0 0
možnosti
MK

Mělo byt pod článkem pana Konvičky :)

0 0
možnosti
Foto

Nebude to dlouho trvat a p. Konvička bude potřebovat podporu. Mně je z toho zle. Řitíř kdyby byl inteligentní, mohl Konvičku, který nese kůži na trh využít k dobré věci, že? Ale to je typický obrázek  devótního blba. Jestli rektor trochu inteligentní je, pak si dovedu představit , jak se škvařil, škvířil, nespal a nevím co přemýšlením jak Konvičky využít. Proti, s ním, proti , s ním, proti , sním, ještě že se tenhle šmejd rozhodl proti   R^

4 0
možnosti
Foto

Zde se hodí překlad: rektor = řitíř.

Karma!

5 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, paní kolegyně Pavlíková, tady nejde zásadně o postoj rektora, rektor je spíš taková reprezentace univerzity - nic moc nezmůže, ale tady jde o pověst celé univerzity v Českých Budějovicích.

To, že nic nezmůže, dokazuje v tom článku na Novinkách.cz i to, že prosto pro jednání přenáši na děkana. Asi mu i Konvičkův projev není sympatický, ale v zásadě jde o pověst celé univerzity - a tedy i o boj o studenty.

(pracuju na Univerzitě Palackého v Olomouci, tak vím, jaký je dneska boj o studenty a jaký mají strach pracovníci univerzity o svá místa)

Doc. Konvičku chápu v jeho odporu proti islámu - na stejné straně mám další známé - jako je Lukáš Lhoťan či Karel Orlík (oba jsou také blogeři na blogu iDNES), na opačné straně mám jednoho známého - faráře Mikoláše Vymětala, který se naopak snaži o vstřícný postoj vůči islámu... (hodně se taky angažuje v romské otázce)

0 0
možnosti
OP

Pane kolego, nemám nic proti tomu, aby rektor dbal o reprezentaci univerzity. Ten konkrétní rozhovor však ukázal, že pan rektor je rozhorlený proti panu Konvičkovi a snaží se ho dikreditovat

9 0
možnosti
JK

Kdyby bylo více legrace v náboženství, tak by asi bylo méně legrace z náboženství, nebo by se alespoň nechovali jako samourážecí cimprlíny.

1 0
možnosti
AS

A87d57a12m 41S71t45a70v84a

26. 1. 2015 10:14

To bude nějaký ten rektor na baterky: imunní vůči skutečně psychopatickým sprosťárnám jako jsou ty různé ovaroviny - a svým postojem a chováním je dokonce i podporující, a přitom naprosto racionální hodnocení společensky mimořádně nebezpečných  jevů, které jsou neměnné  a víceméně zakonzervovány již po více než tisíciletí - i když se vyskytli i  arabští politici, kteří volají po jejich nutné reformě /egyptský prezident Sisi/ -, neomaleně hodnotí a kritizuje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik