Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J85a72n 48P13a41v65l41í43k

28. 5. 2015 15:12

Ta otázka v titulku je nadbytečná. Politik (každý) si nesmí kupovat média. Nic jiného neplatí a pokud ano, je to špatně.

2 0
možnosti
PT

Bohužel to potřebuje, kdo sledoval  dennodenní magampaň k záhubě Bárty a VV, která začala už v den svatby Bárty, když se vyčmuchal  a rozmáznul strašlivý "zločin" že Bárta měl na novém autě na své svatbě  špatnou náhradní značku,  tak mu je jasné že stejně jako Bárta by dopadnul i Babiš.

Vezměme jen to neuvěřitelné že noviny zaplatí nějakého Kmentu aby nedělal celý rok nic jiného než čmuchal a snažil se najít cokoliv kompromitujícího na Bártu a potom s ohromným humbukem,  kdy se vytrhne jedna věta z dlouhého elaboráty se vytiskne obrovská zvláštní příloha s ptákovinou "Bárta měl plán"

O tohle podivné se měla zajímat BIS, kdo tady z pozadí takto řídil politiku, bych to osobně tipoval na Kalouska.

0 0
možnosti
JS

ČT pracuje podle zadání Kalouska. Kalousek ovládl televizi. Miroslav Kalousek se připravuje na prezidentskou volbu v roce 2018. Jdeme na to Míro, ty to dáš. Fotogenický obličej Mirka Kalouska se bude dobře vyjímat na známkách České pošty. Go Kalousek go! ;-D

2 1
možnosti
BT

psychologický rozbor Babiše, máte na to nějaké školy či znalosti?

1 0
možnosti
JC

Vy se divíte? Vždyť hodit na někoho kýbl špíny a pak křičet, že je špinavý je tak snadné. Čunek by mohl vyprávět. Má do smrti vystaráno. Podotýkám, že nejsem Babišův volič, ale tohle chápu.

0 0
možnosti
Foto

Pane Chaloupko, to  nesjou žádné kýble špíny,  co se týče podnikání Babiše. Stačí si pamatovat, jak jeho podnikání plnilo články novin v době, kdy byla ve vládě ČSSD. Za jeho podnikáním stojí podivné společnosti vzniklé ve Švýcarsku, o kterých nikdo nic bližšího neví. Za získání Lovochemie byl vyšetřován  a vedla jej Bradáčová, jako státní zástupkyně. Na dotaz  novin, jak vyšetřování v této věci skončilo, uvedla, že neví, že musela podle přislušnosti  spis postoupit a jak skončil jí není známo.

1 1
možnosti
Foto

Proč tedy Babiš kupoval Mafru? Odpověď je velice jednoduchá. Zavřít mediím pusu, aby nikdo nepsal o jeho minulosti, jakými podvody k majetku přišel o jeho stycích se Špidlou, Zemanem, za doby Standy Grosse měl přezdívku loutkář, ti všichni mu přihrávali miliardové majetky. Pokud si někdo myslí, že šel do politiky s ideálem vymýtit korupci je naivní. Jemu jde  jenom o kšeft jeho firem. Jak z jeho výroků  v zahraničním tisku vyplývá Čechem se necítí být a jimi  i pohrdá. Například, když za jeho návštěvy v USA v tisku se objevila o jeho osobě zpráva popisující jeho podezřelé získání majetku, pronesl. "Kdo to jim to vyblil! To udělali určitě Češi nikdo jiný toho není schopen. Na závěr na Slovensku jej nemají rádi a nám se smějí, že jsme jej udělali ministrem financí a dostali jej do politiky za sáček koblih,

4 4
možnosti
DP

D78a66d17a16k 74P53e77t50r

28. 5. 2015 10:23

Můžete konkretně uvést, jak majitel ovlivňuje  své novináře?

1 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik