Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J98a50n 67P36a67v52l61í94k

27. 11. 2015 8:15

"Kdo chce o politice ruského cára dobré ponětí míti, musí si především jiným pomyslit, že ještě jak živ nikdo z ní nic dobrého nezakusil, že tato politika u sebe začíná a u sebe končí a při všem jen sebe na zřeteli má, a že komu pomáhá, o toho také již smýšlí." (KHB v roce 1850). Vkládat naděje do současného cára je šílené a nezodpovědné. Zatímco za 2. svět. války Západu nic jiného nezbývalo, než se spojit se Stalinem, který se pak také zachoval přesně podle Havlíčkova odhadu, dnes Západ zdaleka Rusko nepotřebuje. Doufám, že Hollandovi jeho mise nevyjde, ohrožuje tím i nás.

0 2
možnosti
JZ

Pani Pavlikova, Vy si pletete dejiny s dejepisem. Dejiny nemaji zacatek a konec, dejiny se neustale deji. Bitvy bez definitivnich vitezu - viz dejepis.

0 1
možnosti
MP

Paní Pavlíková, téměř se vším, co jste napsala bezpochyby souhlasímR^, proto také ode mě Karma. Jediné, čemu nerozumím, je Vaše posedlost Vladimírem Putinem. Podle mě je právě on světová politická osobnost číslo jedna. Obdivuji jeho rozvážnost v kritických situacích, do kterých se jej snažily vmanévrovat "demokratické" velmoci  s USA v čele. Domnívám se, že nebýt tam právě on, ale nějaký horkokrevný jestřáb, možná by dnes již Rusko sousedilo se Slovenskem a ruská letadla by bombardovala Ankaru! Buďte ráda, že tam je právě on a věřte, že se právě o něm budou žáci ve školách učit jako o rozhodném a rozvážném politikovi této doby, který vysoko čněl nad svými politickými vrstevníky. Jinak vaše články čtu velmi rád a mluvíte mi z duše.

2 1
možnosti
OP

Dobrý večer, jen slovo k Putinovi: jestli se přece jen zapojí do odpovědného boje s IS, nebudu šetřit chválou. Jeho politika doteď je snůška lží, vražd svých odpůrců, anexí, poťouchlostí a rozvratů v oblastech bývalého SSSR, carských manýr, nabubřelých gest - tedy nic pro mne

2 2
možnosti
PT

P54e59t96r 23T13o18m75e58k

26. 11. 2015 22:56

To je ale smutný blog.

1 0
možnosti
OP

A co ti žáci budoucnosti, ti vás nerozveselí? :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik