Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Na jednu stranu, pokud si chceme zachovat alespoň zdání svobody, si policajti nesmějí dělat co chtějí. Dost, že nás zastavují bezdůvodně na silnicích, nakonec by lezli bezdůvodně i na soukromé pozemky a do soukromých domů a bytů. Důležité je bezdůvodně, pokud se na soukromém pozemku nalezla  zavražděná oběť nebo tam prokazatelně došlo k loupeži nebo krádeži, či bylo nahlášeno znásilnění aj. násilné činy, měli by tuto možnost mít k ohledání místa činu, jelikož hrozí nebezpečí z prodlení. Konkrétně ve Vašem případě musil někdo podat k soudu podnět, že se jednalo o nezákonný vstup. Kdo to asi mohl být, když ne majitel?

0 0
možnosti
JS

Být právníkem je velmi zajímavá profese.Tato profese si sama sobě stanovuje platy. Asi proto, aby nebyla nucena brát úplatky. Co je nejkouzelnější, naprosto nezodpovídá za výsledky své práce. Právník se nemýlí, má pouze jiný právní názor. Co to aplikovat i na jiné obory lidské činnosti na př. lékaře, techniky, policii atd?

4 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik