Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Hannity o tom mluvi uz davno, zadny zlom se nekona, stale se omila ta sama mantra.

1 0
možnosti
KC

Buď odevzdaný a nelidský islám nebo z křesťanství vycházející  humanistické budování světa. Kvůli tomu nemusím chodit do kostela, stačí žít podle Ježíšovy morálky.

4 0
možnosti
JJ

J89o98s55e42f 61Š12p70i49k50a

10. 1. 2015 20:31

Je nutné nahlas a veřejně tyto hrozby pojmenovat, to co hrozí Evropě je už skutečné nebezpečí. Snad to i evropští politici pochopí...

9 0
možnosti
VP

V podstatě také já souhlasím z obsahem vašího článku. Také bych dodal, že jsem plně přesvědčen o tom, že co se děje ne jen v Evropě ale v Asii, v Africe je důsledek násilí ( násilí plodí násilí) které způsobilo násilné tlačení Islamských zemí do revolucí vojsky NATO a USA. Nyní se Islamisté radikalizují a jak sami říkají a veřejně prohlášují Evropo to je jen začátek, Evropo brzy zde bude Šaria. Tradiční islamské právo jasně zakazuje mírové soužití mezi věřicím a nevěřicím jako sobě rovnými v jedné společnosti,ještě k tomu na neurčitou dobu. Mohamed řekl, že islám musí být dominantní, že nesmí být nikým ovládán a bohužel příliš mnoho muslimů to bere jako příkaz k šíření islamského práva, tam kde žijí a to znamená, že se k nevěřícím (původní populaci) nechovají jako k sobě rovným, zdá se že nám a hlavně naším politikům toto nedochází, jako bychom se chtěli odpoutat od základů západní civilizace. Minulá doba to byla plíživá islamizace evropy nyní to je skoková islamizace evropy. Proto tomu zabraňme, Evropo probuď se.

7 0
možnosti
JR

J70i44ř87í 79R91a59š77k97a

10. 1. 2015 20:14

Tak tak, přesně jak píšete.

3 0
možnosti
RH

Já nejsem věřící, ale vždy jsem slyšel od NAŠICH duchovních: bůh je láska. S tím souhlasím. V náboženství, kde žena má cenu tří velbloudů nikdy žádná láska být nemůže.

10 0
možnosti
EV
PS

Karma a naprostý souhlas!R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik