Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

O je, pani Pavlikova se precetla cesky preklad kratickeho clanku z mistniho porynskeho platku a ma uderny nadpis.

Ze je to cele nesmysl ovsem nechape, protoze absolutne nezna Nemeckou legislativu.

Ostatne preklad slova Erwägt neni a nikdy nebude znamenat ze ta pani bude vystehovana.

0 0
možnosti
OP

Pane Vokoune, klidně si věřte svému výkladu a já těm lidem, o kterých se min ty dva články psaly, přeji tu vaši verzi. Také je mi jasné, že se nejedná o vládní stanovisko, ale lenost místních politiků. Jenže špatně řešená situace (příjďte, o všechny se postaráme) povede většinu lidí v rozhodovacích pozicích ke špatným řešením jak z lenosti, tak bezradnosti

0 0
možnosti
Foto

Autorko a napadlo vás vůbec někdy. že je rozdíl mezi uprchlickým táborem a jeho zásobování (např. vodou) a mezi poutí, která trvá max. pár týdnů?

A jinak  proč srovnáváte režim v SA což je feudalní diktatura s demokracií, která je u nás?

Chcete aby to u nás fungovalo jako v SA?

Jinak si váš článek nedovedu vysvětlit:-/

2 7
možnosti
PT

P58e36t82r 83T94o98m86e97k

11. 10. 2015 9:28

To se ptáte vy, který, doufám, že zatím jenom slovně, dělá vše pro to aby to tady vypadalo jako v Arabském světě ????????

4 1
možnosti
OP

Kupodivu, již v nadpisu článku, na který odkazujete, se vyskytuje slůvko "prý". To si fakt myslíte, že Saudi si vpustí mezi sebe podobnou čeládku, která míří do Evropy za účelem bezpracného povalování? Saudy zajímají pouze ty nejlevnější a ještě levnější pracovní síly. Samozřejmě také  bohatí Syřané, kteří budou u nich utrácet

0 0
možnosti
Foto

Už tu něco podobného bylo, ale je to třeba neustále připomínat a mít na očích  - lidé rádi zapomínají. Proto určitě karma. Hezké snímky.. naskakuje z toho husí kůže.. R^R^

3 3
možnosti
OP

Dík. Nejsem autorem snímků, jsou převzaté :-)

0 0
možnosti
MN

Ono je víc takových míst na zeměkouli, kam by se mohli běženci ihned umístit.

Ti z Afganistánu by to měli blíž jak vzdáleností tak možná i kulturně do Číny. Například v čínském městě Ordos, jednom z mnoha "ghost city" (město duchů) v blízkosti mongolských hranic, bylo vybudováno bydlení pro 1 milion obyvatel, ale v městě žije jen 30.000 lidí.

No a ti z Eritreje by to měli zase blíž vzdáleností i kulturně do Angoly, kde bylo zase vybudované město Nova Cidade de Kilamba pro 1,5 milionu lidí, ale žije tam jen 40.000 lidí.

Proč vlastně neexistuje nějaká světová "cestovka" (/koordinátor), která by běžence informovala o takových destinacích a příležitostech? Možná by bylo smysluplnější kdyby EU, USA a bohaté státy Perského zálivu soustředily finanční prostředky místo na sociální dávky a stavění mešit na podporu zabydlení běženců v daných "volných" lokalitách.

9 0
možnosti
OP

Dík za skvělý příspěvek :-)

1 0
možnosti
ZK

Super, objevila jste Ameriku. Ještě přihoďte víčka.

3 8
možnosti
RB

Poslední slovo bych vyměnil, asghar je výstižnější pro toho zamindrákovaného a nenávistného bůžka, kterého uctívají skrz šutr někde v meeečistánu.

0 0
možnosti
JR

Džermeny, džermeny,frý,frý, džermeny...nemeckz lid mooc hodný..

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik