Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokud bude zdravotnictví ve státních rukách, nepomůže ani to, když se budeme všichni řídit vašimi radami.  Chybí základ a to je ekonomická kalkulace.  Bez tohoto ukazatele se bude s mnoha vzácnými zdroji plýtvat a mnoho vzácných zdrojů bude tam kde není třeba  atd.   Na to je jediné řešení absolutní privatizace zdravotnictví a zrušení povinného zdravotního pojištění.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasila bych s Vámi z hlediska placení stravného v nemocnicích, nesouhlasím s roděním doma.

Co se týče vyvařování, mnohé nemocnice se vrací k zajišťování stravy vlastními silami, protože to bylo levnější. Fungovaly dietní sestry, které snad také měly podíl na dobré výživě pacientů. Snad ještě fungují, v nemocnici jsem dlouho nebyla.

0 0
možnosti
Foto

Paní Pavlíková,byla by jste skvělý pacient. Mohu Vás ubezpečit, že pokud by všichni uvažovali Vaším směrem, měli by lékaři mnohem více času na opravdu nemocné.

Situace je taková, že okolo 60-70% občanů této republiky vůbec nezajímá zdravý životní styl, je jim jedno, že si ničí organismus přejídáním, litry coca coly a metráky burgerů, při jakémkoli problému nechtějí uvažovat o změně svého životního stylu, ale naopak tvrdě vyžadují onu tabletku štěstí, která jim umožňuje další přežívání v zajetých kolejích.

Obviňovat lékaře, že si vymýšlejí činnost, je oblíbeným klišé a zvyklým kopancem do této profesní skupiny. Zdravotnictví a lidé, kteří v něm pracují za to opravdu nemohou..

4 0
možnosti
OP

Pane Vodvářko, je hodně kvalitních lékařů, potažmo zdravotníků a třeba se mi někdy poštěstí, že zažiji něco pozitivního a pak o tom napíši. Když je však něco špatně a pojmenuje se to, bohužel, se vždy svezou i ti, co jsou v tom nevinně. Nemám jinou páku na reflexi, než to psaní

3 2
možnosti
Foto

Perfektní článek!! Tolik se toho po revoluci nakecalo, jak se má lékař o pacienta skutečně zajímat, ale výsledek je takový, že se na Vás ani pořádně nepodívá, neb hledí do počítače.

1 3
možnosti