Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R30a44d56e65k 75J26a74r37o66š

5. 12. 2017 19:40

Horáček je výborný textař a měl by v tom pokračovat, neztracejíc čas v presidentském politikaření.

0 0
možnosti
MN

Dost mě překvapilo, že Babiš poslušně reagoval na údajný dopis Horáčka, aby zabránil zvolení Ondráčka. Horáček teď bude řídit Babiše???

Mimochodem, Ondráček má nejvyšší prověrky a doposud pracoval v daleko choulostivějších bezpečnostních funkcích, takže to celé je jen zviditelňování Horáčka.

Navíc, Ondráček je i velký sympaťák jako člověk a pro naši zemi je mnohem užitečnější než Horáček.

3 12
možnosti
LB

V době, kdy Ondráček mlátil na Václaváku demonstranty, jsme milovali úžasné texty písní z dílny Petra Hapky a Michala Horáčka, znali jsme jeho skvostné Dopisy z lásky a nenávisti, které vycházely v Mladém světě, v Mlaďáku jsme četli jeho další články.

Také jsme se sympatiemi sledovali Horáčkovo angažmá v politice v roce 1989, kdy ještě vůbec nebylo jasné, jak to dopadne, které později popsal v knize Jak pukaly ledy. Tedy v době, kdy ještě nikdo nevěděl, kdo je Václav Klaus nebo Miloš Zeman.

O rodině Ondráčkových, jejím hodnotovém směřování a vidění světa se nedávno na Aktualne.cz rozpovídal jeho otec, tvrdý stalinista, z jehož názorů běhá mráz po zádech.

6 0
možnosti
MV

nikdo není bez chyb, ani ten soucasnej starej pan, co mozna uz ani nevi...

0 1
možnosti
Foto

Marku, já bych si přál dostat vás dva dohromady, abyste si popovídali. Já si nemyslím, že bych na Zemana stačil. On ví až moc dobře.

Ale je teď takovou módou tvrdit, že náš prezident je senilní a pokud Vám to udělá dobře, tak budiž.

5 3
možnosti
Foto

To, že Horáček napsal Babišovi, aby zamezil Ondráčkovi stát se předsedou komise pro kontrolu tajných, mě dojalo až k slzám. Ondráček jako takový je mi lhostejný, ale dokud Horáček není prezidentem, jeho názor má stejnou váhu jako názor kohokoliv jiného.

5 0
možnosti
EH

Zeman není vaším prezidentem, protože jste cizinka? ;-)

Mým prezidentem byl Zeman, Klaus, Havel, Husák. Kde všem bych našla výhrady, ale prezident vydědit nejde. :-)

6 0
možnosti
Foto

Tak já mám nalítáno víc. Ještě Beneš, Gottwald, Zápotocký, Novotný, Svoboda, Husák...atd

3 0
možnosti
ND

Hmmm, kdyby cokoliv pan Horáček rekl, nebo něco udělal pro vás to bude vždycky špatně. Stačilo napsat, Horáčka volit nebudu, ostatní je zbytečné...

8 0
možnosti
Foto

A o čem bychom, Naďo, asi psali a diskutovali? Ať se na to dívám z jakéhokoli hlediska, tak Michal Horáček žádným ideálním kandidátem není.

Uznávám, že příběh Václava Havla je zčásti přifouknutý a zčásti okleštěný, podle toho, jak se to hodilo.

Ale, i když jsem k jeho pozdější politice měl vážné výhrady, tak si myslím, že pro velkou většinu obyvatel byl Václav Havel takovým symbolickým vyjádření "toho nového".

A velmi bych váhal, kdybych měl říci, co vůbec pro mě symbolizuje Michal Horáček. Asi šikovnost a to je na zvolení dost málo.

5 0
možnosti
Foto

Vaše argumenty jsou účelové, tendenční a liché. Vaší kritikou si spíš děláte do vlastního hnízda.

Stačilo napsat, že ho nemáte ráda. :-)

5 0
možnosti
Foto

To je zajímavé, že jakmile se píše o Zemanovi nebo Babišovi, tak toto:

"Vaše argumenty jsou účelové, tendenční a liché. Vaší kritikou si spíš děláte do vlastního hnízda. Stačilo napsat, že ho nemáte ráda" od Vás nikdy nezazní.

2 1
možnosti
Foto

K79a44r11e75l 83M74á58d60l96e

5. 12. 2017 11:31

Za mne karma. Ještě bych dodal, že se najednou začal vymezovat proti "vítačství", když zjistil, že koněm kavárny je Drahoš a on tedy bude potřebovat hlasy "nevítačů".

Jen s tím odpuštěním penále za dluhy s ním souhlasím. Sám mám nějaké zanedbané platby z let, kdy jsem dělal na Švarc systém, takže z vlastní zkušenosti potvrzuji, že statisícová penále jsou naprosto demotivující. Prostě je logické vydělávat jen o pár stovek víc, než mi erár musí ze zákona nechat, takže na daních dám státu jen pár drobných.

0 0
možnosti
OP

Pane Mádle, nepodceňuji problematiku exekucí, jen jsem přesvědčena, že to má být napraveno systémově nikoliv v rámci prezidentských voleb

0 0
možnosti
VK

Máte to zapotřebí? Co jiní vidí jako přednost, třeba snahu o transparentnost, to vy odmítáte. Prostě ho nemáte ráda a ať řekne cokoliv, buď to negujete nebo marginalizujete. Takže taková marná snaha.

PS: Horáček není můj kandidát.

4 0
možnosti
Foto

Má to zapotřebí. Prostě napsala své mínění. To se nesmí?

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik