Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas s kazdym slovem R^

1 0
možnosti
JM

Zajímavý článek od autorky, která zde šířila nenávist k muslimům smyšlenými obviněními.

1 0
možnosti
DS

Souhlas, díky a karmaR^

1 0
možnosti
JK

Musím se omluvit paní Vojtekové. Psal jsem jí, že bude s učinkováním p.Konvičky v politice zklamaná. Teď jsem z fotky zjistil, že nebude, Že směřuje též k lizu.:-) Jinak i na krajské úrovni se dá otázka přistěhovalců řešit. Co takhle obehnat nějaký kraj plotem a kontrolovat každého příchozího? To je alespoň téma s aktuální důležitostí.;-D

3 3
možnosti
Foto

Asi byste se měl mírnit s výrazy ohledně L. Vojtekové a nestřílet od boku. Ten obrázek je z Parlamentu při předávání podpisů. Je snad v nějakém užším vedení hnutí? Nevšiml jsem si. A i kdyby, je to její věc a vaše poznámka v takovém tónu je minimálně zcela zbytečná.

3 1
možnosti
Foto

Asi jste nepostřehla, že Hnutí se pokouší různí extremisté diskreditovat.

3 3
možnosti
DS

Nikoliv, pane Dvořáku, Hnutí se pozvolna diskredituje samo, žádné vnější vlivy k tomu nepotřebuje.

6 1
možnosti

pan Konvička je nebezpečný člověk s choutkami omezit svobodu jiných.

Mnohým se jeho tvrdé vystupování proti islámu líbí. To se ale líbilo i Němcům, když Hitler tvrdě vystupoval proti Židům. Nakonec to semlelo i Němce samotné.

Konvička je podobný Hitlerovi. Dnes je populární svými protiislámskými výroky. Jeho stoupencům zcela uniká, že Konvička už se nechal slyšet, že v rámci boje proti islámu bude potřeba omezit i práva nemuslimů, pokud nebudou k islámu dost odmítaví. Vyhrožoval i svých kolegům vysokoškolským pedagogům, že pokud nebudou dost tvrdí proti islámu, postará se o jejich vyhazov.

Takže pokud Konvička vyhraje volby, počítejme nejen se zákazem Islámu. Islám zakázat mužeme, muslimy ale nikoli. Takže druhá fáze Konvičkova tažení bude pokračovat prověrkami lidí, zda jsou dosti odmítaví proti islámu. Ti kdo nebudou dosti odmítaví, skončí v kriminálu, případně v nových koncentrácích pro muslimy a ateisty či křesťany, co neprošli prověrkami.

5 9
možnosti
Foto

Já jsem navrhoval vytvořit hnutí proti blbcům. Což by bylo užitečnější, neb tito se vyskytují napříč všemi stranami, hnutími, náboženstvími, o ostatních občanech nemluvě. A mezi blogery a komentátory jich je, viďte! Budete také protestovat?

0 0
možnosti
KC

Podle mne je vstup pana Konvičky do parlamentu reálný. Češi mají z islámu neslučitelného s demokracií oprávněné obavy, neboť jde o náboženství bojovné, jehož stoupence nezajímá, jestli se nám bude líbit nebo ne. Souhlasím však s připomínkou autorky, že z hnutí se nesmí stát negativistická sekta, to byl její konec. Hnutí by se nemělo stát ani stranou, je nebezpečí, že by bylo ovládnuto byrokraty, kteří sledují své vlastní cíle.

7 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Zajímavé by ovšem bylo, jak by takové hnutí ty "krajské" věci řešilo. Nikdo fakt neví, jaký má vztah např. k nemocenské péči apod. Pravdou také je, že ke zvolení stačí vůdčí myšlenka, která se uchytí a může být sebevíce demagogická. Hlavně, že hraje na strunu momentální nálady. Dost zřetelným důkazem toho je Babišovo hnutí.

2 0
možnosti
JK

To myslíte zcela vážně? Jaký vztah k nemocenské péči? Mají jediné téma, které není ne krajské úrovni realizovatelné. A zakázat islám stejně nelze. Pochybuji, že by US podobný zákon nechal bez povšimnutí... Musela by se změnit ústava a přesto bychom byli v rozporu s evropským právem. Islám je náboženství, nelze trestat nebo vyhostit někoho na základě pouhé víre. Lze jen na základě činů.

3 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik