Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Německý národ a Říše pouze od nás požaduje, bychom konečně vzali rozum do hrsti a splnili povinnosti, které nám ukládá historická solidarita Evropy….

E. J. Prokop (České slovo 7. února 1943).

1 0
možnosti
Foto

Já jen malou poznámku. Věci, zdá se kulminují a tak jsem zavolal do Německa kamaráda Gerda (1941), kterého znám od roku 1968.

A Gerd, na mou otázku, jak to vidí, řekl:

1. S jedním miliónem si poradíme

2. S druhým patrně také

3. Ale s deseti milióny už ne.

A tak jsem mu řekl, že to snad německá vláda bude trochu třídit a ty, co nemají nárok, posílat domů. A na to on celkem neurčitě řekl, že také něco takového slyšel.

Tak nevím.

0 0
možnosti

při vší úctě k Vám, a to myslím vážně, vaše názory sdílím, jak si poradí s tím miliónem či dvěma vám neprozradil? To jen tak říká že si poradí, aby nemusel rovnou plakat. Koho ten váš známý volil? a Koho bude volit? Pokud Němci nezmění prudce svou politiku těžko se něco změní. Není třeba čekat na další miliony, ale zvolit jinou vládu. Experiment EU je špatně veden. Já nemám nic proti EU, ale jen tehdy, pokud bude ústava EU na jednu stranu A4. Kdo zvolil Martina Schulze do čela EU? Ti co volili Angelu? To není o stranách , je to o přístupu k volbě, je třeba volit ty co řeknou že je třeba se vrátit na začátek. Založit novou, jednoduchou smlouvou celou EU a tu dodržovat bez vyjímek. Půlka té A4ky by měla být o tom jak z EU vystoupit, jak hlídat hranice apod... ne o tom jestli je žárovka zdroj tepelný či světelný.

0 0
možnosti
KD

Zase samé známé země z Mnichova 1938 - Německo, Itálie, Francie ( Británie je tentokrát trochu stranou, má vyjimku )!!!!

0 0
možnosti
Foto

Je mnoho věcí mimo dosah mého chápání a postoj EU vůči přivandrovalcům k nim přiřazuji. Oni snad opravdu chtějí Evropu pomocí afroasijské směsky odnárodnit, aby z ní mohli udělat jeden celistvý stát.

8 0
možnosti
VM

V76á61c54l22a21v 73M66a45c27h

14. 9. 2015 20:59

část jsou přesvědčení neomarxisté kteří chtějí Evropu odnárodnit, část  jsou užiteční idioti .... otázka za milion je do které skupiny patří Angela

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik