Diskuse

Havlismus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J20a48r24a 86R96a15n42k

1. 11. 2014 18:20

Karma, strucne a hezky napsanoR^R^

3 1
možnosti
Foto

J83i43r57i 40B65i42l70i22n98a

1. 11. 2014 16:55

Byvaly vazeny ekonom pan Klaus dobre tusi, ze az zemre on, nepojmenuji po nem letiste, nepovezou ho na lafete, ani mu na funus neprijedou predni statnici a umelci.

A taky ho asi trapi pocit viny za to, ze kdyz on sedel za komunistu u koryta, byl pan Havel za sve nazory a statecnost 3x ve vezeni. 

Proto ta zloba. Zloba zavistiveho trpaslika......

4 2
možnosti
LC

Myslím, že tento blog jasně ukazuje, jak to je. Jakýkoliv fanatický obdiv je cesta do pekel. Na jedné straně požadujete k Havlovi respekt, na druhé vás to nebrzdí se zcela neomaleně vyjadřovat o Klausovi. Nadutost spočívá právě ve falešné představě, že snad na to z nějakého nelogického důvodu máte morální právo.RvRvRv Karmu za toto skuhrání opravdu dát nemohu.

5 3
možnosti
OP

Pane Chmelo, jaksi jste si nevšimnul, že živý Klaus hanobí mrtvého Havla a každý občan má proto právo nad tím vyjádřit opovržení. Vaši karmu si schovejte za papachu

5 0
možnosti
DP

Pokud jde o reprezentaci ČR v zahraničí, dalo se na Václava Havla spolehnout na 100procent, že nikde neudělá ostudu. O jeho následovnících se to říci nedá.

8 1
možnosti
MD

Uz jen dodat 'staci rikat to, co prave 'spravni' druzi chteji slyset' a nelze rici ne.

2 2
možnosti
BM

Václav Havel byl člověk z masa a kostí, to znamená, že měl i chyby a dopouštěl se omylů. Avšak nechápu proč se do něho kope. Ve světě byl uznávaný a naše republika měla zvuk. Na rozdíl od současnosti, kdy se čeká jakou zase náš současný prezident udělá ostudu.....

7 1
možnosti
MP

A co Havlovi nohsledi?;-D;-D;-D

1 3
možnosti
OP

Článek se nohsledů netýká.

4 0
možnosti
RM

Havlismus vytvářejí hlavně ti, kteří potřebují letiště Václava Havla. Možná si to Fenič vymyslel jako sarkasmus, aby to Havlovo divadelní představení na zemi bylo dotaženo do absolutně absurdní tečky.

3 4
možnosti
MP

Každému selskému rozumu muselo stačit jediné. Hned po revoluci byl proti zákazu KSČ. Takže bohužel VK má pravdu. Právě proto nemám VK rád, protož jeho pravda je vždy nepříjemná a lze ji vyvrátit jen lží.Co k tomu ještě dodat? Chytrému napověz

1 5
možnosti
RH

Havla jsem bral podobně jako Klause a to až do doby, než Klaus ve druhém volebním období zešílel. Současné věčné vymezování Klause a jeho nohsledů vůči Havlovi a "havlismu" nebo "pravdoláskařství" znamená pouze, že Klaus trpí tím, že nepřekročil Havlův stín. Nic nenutí Klause a jeho ovečky, aby neustále vytahovali Havla, který je historií.

8 2
možnosti
MD

VK nemusi nic prekracovat, vymezovat se. Kdyz rekne v pekarstvi, ze rohliky jsou malo propecene, ma pramalou sanci, ze to nebude brano jako vytahovani se na pekare. Staci jmeno VK.

2 5
možnosti
Foto

J19a98n 28N55e80t52o55p63i51l

1. 11. 2014 10:58

Karma. Dík za článek. Nenávist vůči Havlovi je v jistých kruzích téměř skutečně nekonečná. Ale řekl bych, že určitá část naší společnosti ho nenávidí ani ne proto, že by si o něm skutečně myslela, že byl Havel špatný. Nenávidí ho proto, že vždy stál za svým názorem ať byl komunismus nebo nebyl zatímco oni to nedokázali, jsou tak vlastně naštvaní sami na sebe a toto znechuceni ze sebe projevují pliváním po tom, kdo to dokázal. Souhlasit s někým jako je Klaus je moc jednoduché. Ten totiž nedokázal prakticky nic.

6 4
možnosti
MP

Srovnávat skutečného politika s idealistou, který byl proti zákazu KSČ... Co konkrétně dokázal Havel? Humanitární bombardování, Čuba, Boj za Evropu- proti českému národu!!! O jeho privatizaci Barrandova, alkoholismu, zmizení dokumentů jistou hérečkou... Pane Netopile, nesaháte Klausovi ani po kotníky....VK dokázal .změnu měny přes noc, rozdělení národa bez sebemenších problémů i ekonomických otřesů, sám jediný byl proti tomu, aby tady bylo tolik bank. VH je ve světě známý jen díky mediím, která z něj udělala kult osobnosti.......

3 4
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik