Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P73e52t80r 56K43a37p46l50a79n

26. 9. 2015 10:27

Jednání Bruselských je sice žalovatelné a nemá žádnou oporu v podmínkách, sjednaných v době našeho vstupu do EU. Ale hloupě jsme podepsali Lisabonskou smlouvu, podle které si větší státy EU mohou odhlasovat jakokoliv pitomost a my nemáme právo veta. Jsem zvědav, jakou špinavost pánové z Bruselu použijí na  Slováky, kteří se rozhodli je za ty kvóty žalovat. A také na to, jakou další špinavost vytáhnou na nás, když naše vláda projevila podlézavost, kterou eufemisticky nazývá "vstřícností" a okecává jí výmluvami, že nechce, aby došlo k rozkolu EU.

0 0
možnosti
BT

když blnout tak na kvadrát

2 0
možnosti
VC

Souhlasím s Vámi, ale to co se v Bruselu děje už není blbnutí, ale ZLOČIN!!

1 0
možnosti

Začalo to zakřivenými banány a pomazánkovým máslem, čemuž jsme se smáli a nepochopili, že je to sondování jak silná je RU a jakou má moc nad poddanými. Vyšlo jim to. Takže tento spolek nesměřuje do kytek, nýbrž naopak a můžeme se nadít mnohem horších věcí - jak už se dnes ukazuje.

1 0
možnosti

oprava: jak silná je EU

0 0
možnosti
MN

"Dnešní zlovolné a podvodné bruselské jednání je žalovatelné, nemá žádnou oporu ve smluvních podmínkách EU.".... buhužel oporu má:

“ – Lisabonská smlouva umožňuje orgánům EU rozhodovat o rozdělování kvót, kolik uprchlíků z třetích zemí musí členské státy přijmout.“

Upozorňoval na to prezident Václav Klaus ve svém vyjádření k Lisabonské smlouvě (Ústavnímu soudu) 16. října 2009 !!!! V tomto článku (před koncem odstavce C):

http://www.klaus.cz/clanky/1062

2 0
možnosti
OP

Tusk pod nátlakem Merkelové, která zřejmě stále netuší, že je loutkou USA, určil, že o budoucnosti svých zemí hlasovali ministři obrany. Ti však nemají pověření svých zemí k takovému hlasování, a to je žalovatelné. USA tolik žerou například obstrukce ve věci TTIP. Tato kauza to teď může vyřešit sama

0 0
možnosti
RM
ZK

Nikoliv, EU je prostě demokratická struktura. Přináší nám víc, než budou stát imigranti přerozdělení kvótami. Náckům navzdory.

4 16
možnosti
OP

Vaše jméno mluví za vás, nechala jste se koupit

9 2
možnosti