Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel, dvě hrubky hned v první větě pod perexem mě od dalšího čtení odradily.

0 0
možnosti
MF

Paní Pavlíková děkuji, psala jsem blog na stejné téma, ten váš považuji za fundovanější, mě také rozčílila ta představa, že už nade vším naším konáním a životem vůbec bude Brusel práskat bičem se svými zákony a normami, člověk se pak nediví, když někdo vzpomíná na "staré zlaté časy" před revolucí - komerce, korupce, reklama a mravní devastace života jsou bohužel průvodní znaky života v dnešním "svobodném světě"! A to že podobné zákony platí v celém světě ještě neznamená, že jsou správné a prospěšné! R^

0 0
možnosti
OP

Jak jsem pochopila z našeho tisku, platí již třeba ve Francii, Itálii či Belgii a tak mají lobisté v těchto zemích jakési zázemí. Děsí mne, že EU řeší takové nesmysly ve prospěch jedné skupiny a v neprospěch ostatních občanů EU, když jsou k řešení jiné obtížné a závažné situace. Děkuji za návštěvu a přeji hezký den. :-)

0 0
možnosti
Foto

Mate to pomotane a na zaklade spatneho pochopeni kmenove veci jste sepsala prispevek, do nehoz jste se evidentne snazila vecpat spoustu naprosto zbytecne a nesouvisejici zlucovitosti .... Nikdo nikomu nic nezakazuje, nikdo si neprosazuje sve zajmy. Nic se v zasade ani nemeni oproti stavajicimu stavu .... Jen nekteri lide, a neni jich malo,  maji vetsi a vetsi pocit, ze maji na vsechno pravo .. a pak z toho vyjdou takoveto clanky ;-)

1 0
možnosti
OP

Nemýlím-li se, komentujete z pozice za velikou louží. Já komentuji to, co nám předložila naše média :-)

0 0
možnosti
ZJ

.... hospodský Marek ze STARÉ POŠTY to nedávno shrnul nezapomenutelnou hláškou: ,,Těm euromyslitelům už začíná srač..vatět mozek"! Omlouvám se za nepřístojnost, ale ono se s tím někdy NEDÁ NESOUHLASIT:-/!

1 0
možnosti
OK

Teď již zbývá označit člověka za umělecké dílo Boží a zakázat jakékoli zveřejňování fotografií či videí osob.

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti