Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

A co naciste ? Ti jsou vosk?

0 0
možnosti
JJ

O elitě nelze mluvit a v politice už vůbec ne. Náš národ byl elit zbaven během padesát let trvající nacistické a komunistické totality.

2 0
možnosti
DB

jak jste si sama dobře všimla, většině naší tzv. elity chybí především charakter a noblesa.

1 0
možnosti

To jo. A kdo je zvolil, pane Bartoši ? Jak je možné, že lidé znovu zvolí lháře, člověka, který dokázal nepřetržitě lhát celé 20ti minutové vystoupení ? Není náhodou chyba někde jinde ?

0 0
možnosti
Foto

A bude hůř, obávám se...:-(

0 0
možnosti
Foto

J95a76k51u68b 37R30o40t56h

26. 5. 2015 14:34

To není sufražetka, paní kolegyně. To je klasická domina s možností ovládat submisivního "muže".;-D

1 0
možnosti
Foto

Asi se mýlíte a všichni ostatní také, dominantní jedinec v nějakém vztahu nemá žádnou potřebu někoho hlasitě přesvědčovat o své pravdě. Pouze ten, kdo je podřízen tomu druhému, musí se neustále domáhat nahlas svého.

0 0
možnosti
DK

Hlavní problém je v tom, že naši prominenti minulí, současní a budoucí...mají peníze na skvělé advokáty...Já bych také chtěla pana Sokola, ale chybí půl mega...Bohužel...ty bestie platíme my všichni....

3 0
možnosti
MK

Já si dám raději šlofíčka, protože stát je řízen jako firma (kéž by;-D) a volební kampaně  jsou jak reklama na laciný margarín nebo "zázračný" prášek na praní. Pokud budou lidí, díky reklamě,  volit jen "osvědčené demokratické" strany, tak těch dvacet po obědě je jediné možné řešeníRv.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik