Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tento příspěvek si zaslouží karmu za to, jak byl míněn. Ale: Muslimky mohou dokazovat jak chtějí, že jsou mírumilovné, dokonce i mírumilovné v rozporu s koránským učením, bývají - nic ale na tom nemění fakt, že jako nemocniční personál jsou potenciální hrozbou. Nikdy totiž nevíme, kdy nějaká muslimka či muslim zatouží plnit příkazy Koránu tak, jak to arabské texty přikazují - to znamená - zabíjet, nenávidět, trestat, protože nevěřící jsou hříšníci, nespravedliví.

0 0
možnosti

Pokud se nepletu, tak muslimky chtěly mít hidžáb, což je šátek přes vlasy a nikoli přes obličej. Naše babičky nosily podobné šátky a bez nich nevylezly na ulici. Ten muslimský hidžáb zahaluje stejně, jako čepec řadových sester.

Zásadní ale je, že řadové sestry, pokud by sloužily ve státní nemocnici, tak by ten čepec musely také sundat, protože v nemocnicích je povinnost nosit uniformu.

Takže jinými slovy: nevidím důvod, proč by muslimská studentka nesměla nosit ve škole hidžáb. V nemocnici ho ale jako zdravotní sestra nosit nemůže.

0 0
možnosti
BM

Jenže ony jej chtěly nosit v nemocnici.

0 0
možnosti
VH

Mnohem podstatnější: mají roucha a doplňky bílé, denně nové, příslušným způsobem ošetřené.

0 0
možnosti
MK

Jak k tomu přijdou jednotlivé muslimky, kterým je něco zakazováno na základě chování několika vyšinutých jedinců? Neměli bychom ke každému člověku přistupovat individuálně? Čím se tohle liší od toho, když nebudu např. Romy pouštět do obchodu, protože prostě "cikáni kradou"?

0 2
možnosti
OP

Přistupujte si individuálně, máte-li na to kapacitu. Chce-li společnost přežít, nemůže se nechat rozkližovat margináliemi

2 0
možnosti
OF

To já zase raději sestru v burce než vás. Ten váš úsměv mi připomíná úsměv lidojeda, který spatřil misionáře, kráčejícího pralesem.

0 1
možnosti
VH

Fakt platí pravidlo, že hlupák se prozradí již dvěma větami.

1 0
možnosti
AS

A26d61a61m 86S37t28a47v95a

8. 10. 2014 10:48

Co je na tom pravda, že když ty holky dělaly přijímačky na tu školu, či se prostě nějak o studium ucházely, že přišly bez šátků, a když tam již působily, tak vyrukovaly se šátky?

0 0
možnosti
MD

Krasne, ciste, jasne a pro danou situaci vystizne vyjadreni.

0 0
možnosti
BM

Velmi přesně vystiženo. A ještě jsem někde slyšel názor, se nímž se plně ztotožňuji. Není známo, že by se tyto dívky nějak vyjádřily proti zvěrstvům, které páchají džihádisté. Proč asi??

2 0
možnosti

A Vám je známo, že by se řádové sestry v čepcích nějak vyjádřily proti zvěrstvům, které páchali katolíci?

0 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1444x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik