Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím kde jste vzal to, že někdo akceptuje ženskou obřízku lidskoprávní organizace to rozhodně nejsou-ty právě proti ní bojují.

Stejně tak nemá ta obřízka žádnou souvislot s Islámem, provádí ji i některé křesťanské nárdy a naopak drtivá většina muslimů ji neprovádí a už vůbec nemá žádnou souvislost s muslimskými školami.

Je to přesně naopak -je to právě vzdělání, které pomáhá podobné praktiky vymýtit. Nevzdělaní, v jejichž národech se to praktikuje, často ani netuší, že jde o něco co většina ostatních zavrhuje, Právě to vzdělání jim posytne informace.

0 3
možnosti
MK

RvRvA zase blbě, pane Polický; mohl byste dát do poměru obřízky u křesťanek a muslimek v Evropě?!!

A (ne)ziskovky raději nechte stranou; podporují migraci muslimů do Evropy a vůbec je nezajímá s jakou zrůdnou ideologií přicházejí!!8-o Hlavně, když z toho tečou prachy.

2 1
možnosti
Foto

Nemohl, protože taková statistika není a je to celkem jedno.

Faktem je, že obřízka žen není náboženská zvyklost, ale je to odporná zvyklost u některých národů-tey nesouvisí s vírou

Neziskové organizace dělají spoustu věcí, mimo jiné pomáhají ženám v nouzi a to i těm, které prošly nebo jim hrozí obřízka

0 1
možnosti
MK

Tak jinak: kolik z těch obřezaných dívek je z islámské rodiny?!! Nechte stranou cifru max. do 10% a jste doma. Nemuslimské se rekrutují z některých afrických kmenů, ale to je jak když plivnete do moře a zavřete dveře!

0 1
možnosti