Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Naivní stranička ale i naivové někdy uspějí.Když vidím ten svrab asi se k vám přikloním.Třebas ne do parlamentu tak alespoň příspěvek za hlas.:-)[>-]

0 0
možnosti
JS

Byla to vláda Nečase, ale o financích rozhodoval Kalousek a premier, aby vládu udržel se podřídil. Však to pokračuje dál i když je Nečas už pryč, tak se připravuje omezení výhod v MHD a dále je v jednání placení pojistného důchodci. Tedy důchodci a děti, to jsou nejsnadnější objekty kterým se mohou peníze sebrat. S ty sliby neberte vážně. Všichni čekají na peníze drobných podnikatelů, ti velcí už je mají v zahraničí. Jsem zvědav, jak podle žokeje Váni tu udělá pořádek největší požírač státních peněz.:-/

1 0
možnosti
PK

Pan Váňa byl - tím, že propadl - v těžké situaci. Dnes uváděl tisk, že musí koně rozprodat aby zabránil konkursu. Trochu bych si tím vysvětloval lísání k Babušovi.

0 0
možnosti
PK

Je to mnohostranný problém, ale z mé zkušenosti je vhodná práce v důchodovém věku hrozně důležitá. Zvlášť když nemáte nějaké finanční rezervy. Ale "čistý" trh Vám ji často nedá - s nadsázkou - dva senioři nahtradí jednoho Ukrajince. Tam se musí angažovat stát svoji vhodnou politikou a to většina stran, zvlášť těch "pravicových" ve jménu svobody, odmítá. Ale znovu říkám - těch problémů a jejich alespoň částečného řešení, je hodně.

0 0
možnosti
MR

Spíše nemohoucnosti. Pro mně děsivé bylo poznání které nám ukázala vláda Kalouska, pardon Nečase, to všechno si společnost nechala líbit. Byl a je to jasný návod a memento pro politiky, dělejte si co chcete, společnost to ustojí a pár křiklounů na to máme své praktiky.  Osobně se stáří nebojím, bojím se nemohoucnosti a taktéž občanské nemohoucnosti ... .

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1458x
Již třetí volební období působím jako komunální politička v Jindřichově. V životě jsem zažila něco, co mě změnilo a začala jsem se veřejně angažovat tak, abych byla prospěšná nejen sobě a své rodině, ale také veřejnosti. Jsem poslankyní za Moravskoslezský kraj.

Seznam rubrik