Nebýt nálepky "trafikant", mohl jsem být poslanec, místopředseda...

A ještě bych určitě získal nějakou „trafiku“, pardon za takové pejorativní slovo, tedy pracovní příležitost v některé z dozorčích rad, ne vlastně ne, já bych stále byl v dozorčí radě Čepra… Nebýt pana Ištvana! Tohle všechno jsem mohl mít. Nemám. Takže mi vyplaťte čtyři miliony…

To, že se budou oni tři mužové požadovat odškodné, to mi bylo jasné už ve chvíli, kdy je z vazby propustili. Už jim otrnulo, vězení se bát nemusí, tak teď jen, co z toho vyzískat. Netrpělivě čekám, kdy bude chtít odškodné i pan Rath, jenže ten z toho ještě není úplně venku, takže ten asi ještě se svými nároky vyčkává.

"Po obsazení poslaneckého mandátu by žadatel mohl a pravděpodobně by i zastával funkci člena některého stálého poslaneckého výboru, přičemž v případě žadatele by vzhledem k jeho zkušenostem a nabytým znalostem logicky šlo o stálý výbor pro zdravotnictví, v němž by mohl aspirovat a aspiroval přinejmenším na post jeho místopředsedy." (advokát Trojan ve věci odškodného Marka Šnajdra).

Co k tomu dodat? Marnost a do nebe volající troufalost, leč obávám se, že to zase půjde na vrub daňového poplatníka... Ostatně, jako vždycky! Tak kolik jim za tu újmu přiklepnete?

Autor: Olga Bartoňová | čtvrtek 23.1.2014 16:05 | karma článku: 29,14 | přečteno: 1124x