Déčko – dětský TV kanál za trest?

Stačí se podívat na brak, který Česká televize podsouvá dětem už nyní v rámci Kouzelné školky, Planety Yo nebo Studia Kamarád. Nový dětský kanál Déčko, to bude teprve chuťovka! Každému dítěti bude zdarma zpřístupněna zábava od rána do večera, a jaká!

„Chceme nalákat děti a ukázat jim, že stojí za to trávit čas s Českou televizí.“ „Za čtyři měsíce se odvysílá 1722 hodin programů pro děti.“ Děti mohou mít oči přilepené na obrazovce od rána až do osmé večerní, čistě teoreticky budou moci být u televize 18 dní z měsíce. Tak to je bomba.

To je přesně to, co českým dětem ještě chybělo - televizní kanál plný zaprášených zahraničních kreslených seriálů, zapomenuté dobové tvorby ze 70. a 80. let, doplněný zpívajícím ensámblem navazujícím na legendární Malý televizní kabaret a dalšími podobnými zhovadilostmi. A takový úžasný kanál bude zdarma dostupný pro všechny, i pro ty, co nemají doma kabelovku nebo satelit a nemohou si dopřát obdobných zahraničních kanálů! Hurá!

Úplně plesám, že na něco takového má jít i mých 1.620,- Kč ročně! Budu platit za televizní kanál, který mi už svou povahou přijde zcela šílený a zároveň se z našich daní budou platit projekty typu Vaše dítě, vaše televize, vaše zodpovědnost nebo Neodkládejte své děti před obrazovku, to je snad za trest, ne?

Autor: Olga Bartoňová | pátek 1.3.2013 15:35 | karma článku: 24,18 | přečteno: 1151x