Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jana

14. 2. 2008 18:24
karma

R^

0 0
možnosti

Dana

27. 1. 2008 21:22
Pane Olejníčku,

čtu Vaše příspěvky pravidelně a vždy karmuji. Mluvíte mi z duše. Ne však tentokrát. Radiožurnál jsem poslouchala jako jediné možné rádio, které jsem snesla. Moc mě mrzelo, že paní Tachecí z něj udělala F1. Nevěděla jsem, že F1 šéfovala, usuzovala jsem jen z vlastních pocitů. Dopolední vysílání se nese v duchu všech komerčních rádiích, které nesnáším. Na zadané přiblblé téma tam mají lidé zasílat názory formou SMS. Celé dopoledne tam vévodí L.Výborná. Je profesionál, ale stejně to zavání komerčními stanicemi. Odpoledne je už lepší, aspoň se to tam trochu střídá. A hudba? Prý bude rockovější, jak slibovala p.Tachecí. Denně stejné: 30 let stará franzouská hekavá skladba, která imituje soulož. Denně příšerně nudné a fádní písničky Anety L.To je rock?Nedivila bych se, kdyby se tam začal probírat sex mezi 11.-13, hodinou natvrdo jako na F1. Je mi líto starého Radiožurnálu. Byla to moje nejblíbenější stanice.Občas se tam dala slyšet i Radúza,Nohavica,Hradišťan-vzácně,milé.Nyní K.O.

0 0
možnosti

Greg

16. 1. 2008 9:36
řval jsem smíchy !!!

.. řval jsem smíchy, když jsem si přečetl rozhovor s Tachecí ve víkendové příloze HN z 11.01. .. "když mi Halina Pawlowská řekla, že zrovna přečetla dějiny Judaismu, a jaké že je to zajímavé téma, hned jsem jí nabídla aby o tom pro nás něco napsala" .. :-)))) .. a to není všechno .. stojí za přečtení !!! :-©

0 0
možnosti

Zoboro

16. 1. 2008 8:38
za 5 korun?

Na co 5 korun? Rádio podle střihu F1 se přece živí samo! Proto je vlezlé, přeplácané reklamou, bulvárem a selfpromotion. To je tendence, kterou zavedla BT.:-/

Jenže když platím, chci něco jiného! Chci za své peníze ten luxus rozhlasu, kde je slyšet kvalitní výslovnost, kultivovaný jazyk, seriózní zpravodajství a nemusí to být zábavné za každou cenu!

Další kopii Impulzu ať si zřizuje kdo chce, ale za své peníze, ne za koncesionářské.

0 0
možnosti

Radiový Panic

16. 1. 2008 7:51
Tak štiky se ti zachtělo, máš ji mít!

Milý hochu, asi by sis měl po ránu omývat přirození vlažnou vodou ... pak by tě takové zhovadilosti jako je blahořečení BT nenapadlo. (viz diskuze: přeji ti).

Nemyslím si, že zrovna ty jsi byl posluchačem zmíněné stanice. Ale já ano. Nemám chuť poslouchat připitomělé kecy sympatických a rozjařených moderátorů. Ať otočím knoflíkem ladění doleva nebo doprava, jednotlivé frekvence nelze od sebe prakticky rozlišit.

Kvůli tomu se ale o ostatních stanicích nepotřebuji nikde ventilovat. prostě je neposlouchám.

Zdá se, že ty se ale potřebuješ vyjadřovat ke všemu - tedy i k tomu, čemu nerozumíš.

Počet statnic jako byl starý Radiožurnál se limitně blíží nule a opravdu není kam přeladit. A to je škoda. Jinyk bych si naladil odobnou (konzervativnější) stanici a nečetl pitomosti bloggerů :-)

0 0
možnosti

Nika

15. 1. 2008 22:51
Nesouhlasím

Tachecí se tam vyskytla omylem. První dny byly hnus absolutní. Zrušila motožurnál. Muzika od desíti k pěti. Bulvární shit. Pak se to trochu upravilo, snad se to teprve najde. Určitě to chtělo změnu, ale takovou ne.

A ona se chová tak, že se divím, že tam nezačala vzpoura...

0 0
možnosti

erinn

15. 1. 2008 21:58
pane olejníčku.

prosím, nepište o tom, čemu nerozumíte.

0 0
možnosti
R

radiobulvar

15. 1. 2008 21:01
Ty bolševiku ;-)

Argumenty o malém pošku kverulantů a spokojené většině používali onehdy komunisti. Nejsem si ale jistý Petře Olejníčku, jestli tu dobu pamatujete. Republiku si rozvracet nedáme!

0 0
možnosti

kritik

15. 1. 2008 19:28
barbora

Barbora si myslí, že se předvedla. Opak je ale pravdou. Má ráda profesionalitu, ale sama neumí ani mluvit (když už buzeruje, tak ať se aspoň nepřebrebtává). Každej normální posluchač R1 ví, že je to fakt krize. Asi má nějakej osobní problém. O inteligenci svědčí i ten její výraz s omlazováním diváků (viz video). Chce bejt drsná, ale nemá na to.

0 0
možnosti

Honza

15. 1. 2008 18:50
Bulvarizovat dokáže každý, typy ála Tachecí k tomu netřeba

Pane. Štika? Ano, také by se to tak dalo nazvat. S tím pojmem je ovšem potíž. Šitka se onehdy říkalo i panu Sládkovi v českém parlamentu, prý rozčeřil jeho stojaté vody. Paní Tachecí znám osobně, pracoval jsem s ní. Neupírám jí pracovitost, kdysi jsem oceňoval některé její rysy jako moderátorky.  Zásadní problém ale u žen (alei mužů) jejího typu je, že sice mají ukončené slušné formální vzdělání, jsou přirozeně ineligentní, ale od konce VŠ už hlouběji nestudují a rostou především jen tím, co  tzv. nasávají z okolí a každodenní praxe. A to nestačí. Alespoň ne na šéfku veřejnoprávního rozhlasu. Od chvíle, kdy jsem se doslechl, že jí do této funkce jmenoval, jsem tušil, že rozhlas v podstatě jen zbulvarizuje. Namísto aby ho posunula kvalitativně výše. Stalo se. Na kvalitu její schopnosti prostě nestačí, na bulvarizaci ano, to je můj názor. To, co s rozhlasem udělala, by ale dokázal kdekdo. Bulvarizujících štik jsou dnes plné české rybníky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Píšu, protože mě to baví a žiju ze stejného důvodu :-).