Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

KOLDAK

29. 11. 2010 10:33
Neúspěch komunálních voleb vidím v tom,

že se zase do zastupitelstev nasákli vykukové, sedící  z chamtivosti na několika židlích. Samozřejmě, že ani jedné práci nemůžou věnovat tolik času a energie, kolik je potřeba. Podle toho to taky vypadá.

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 11. 2010 9:11
ten zásadní neúspěch komunálních voleb

Je stále v jejich stranickosti. To se stále tvrdí že na obcích vůbec nezáleží na stranách, tak že se volí konkrétní lidé které občané znají a volí bez ohledu na strany a tak se i dohadují i radní koalice.

Zlatý voči. Viděl snad že by v nějaké obci vznikla nějaká "rozumná kandidátka ve které  by se občanům představila nezávislá koalice známých úspěšných a oblíbenách kandidátů ve které by vedle sebe stáli odeesák, socdemák, komunista a nestraník? A nebo že by po volbách vítězná strana doplnila počet radních rozumnými a zopovědnými pracovníky ze stran opozice místo toho aby zbylá  místa zaplnika podržtažky ze svých řad, které je třeba odměnit?

Případě, (to už by byl vrchol demokracie) aby se říkalo, tohle je úspěšná obec, ta má  chytrého a schopného starostu a zodpovědné radní. A jaká strana a koalice  tam na radnici vládne? a víte že ani nevím, o to se nikdo nestará, lidi je volí protože jim věří...

0 0
možnosti