Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

PeTaX

10. 2. 2011 16:53
Například souvětí:

"Co se týče rozsahu působnosti směrnice, osobně preferuji uzavřený rozsah působnosti, protože se při otevření rozsahu působnosti obávám zahrnutí prakticky nerecyklovatelných zařízení či zahrnutí zařízení s dlouhou délkou životnosti, a tím ohrožení plnění dohodnutých cílů sběru. V tomto případě totiž zastávám názor, že když si stanovujeme nějaké cíle, měli bychom být nejenom ambiciózní, ale zejména realističtí a nezatěžovat více obce a města." je opravdu perla. To to neumíte říci jinak? Co třeba chybějící slovesa? Fakt, jako když kdáká kachna. Fuj.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

10. 2. 2011 16:48
Vážený pane

píšete nějakým podivným euronewspeakem. Co takhle jasně česky formulovat, co jste měl na mysli. Docela dobře obvykle rozumím psanému textu, ale to Vaše dílko jsem četl třikrát, než mi došlo, co jste asi chtěl říct.

PS: Číňani to i bez směrnic pochopili sami a skupují elektrošrot masově. Dnes jsou kilometry před námi v jeho zpracování a stávají se například v prodeji druhotného palladia světovou jedničkou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 795x
Oldřich Vlasák je konzervativní politik, který pevně věří, že rozvoj samosprávné demokracie je základní podmínkou prosperity státu. V současné době je místopředsedou Evropského parlamentu, místopředsedou Svazu měst a obcí České republiky, výkonným prezidentem Rady evropských obcí a regionů (CEMR), členem Světové rady spojených měst a místních samospráv (UCLG)a zastupitelem města Hradec Králové.
Oldřich Vlasák je členem Výkonné rady ODS.

Seznam rubrik