Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

26. 10. 2011 18:10
proč

kvůli tomu tak někdo protestuje? Prostě nechtějí nelegální imigraci, vždyť ČR se chová vůči ostatním státům úplně stejně, proč by si nemohla Kanada stanovovat pravidla hry?

0 0
možnosti
N

nottingham

26. 10. 2011 13:53
Kanada

Proc jste z Kanady tak na zemi? Zavedli viza vuci CR? Okamzite bych zavedl stejne opatrneni obracene. Takhle Kanada si dela co chce a mi jen prosime o odpusteni a zruseni viz. Kde je ceska hrdost? Nasi politici nam dnes a denne ukazuji, ze o slusne obcany jim nejde. Jen pracujte, platte a drzte pusu. Nechte nas rozkradat tenhle stat a hrat si s vami jako s figurkami.

1 0
možnosti
PM

KOLDAK

26. 10. 2011 13:25
Plácání prázdné slámy a skutek utek

Kanada svým zdviženým prostředníčkem jen ukáže naprostou zbytečnost  českých "europoslanců", kteří nikdy neprosadili nic kloudného a rozumného. Aspoň kdyby měli tu soudnost a byli zticha, aby si toho nikdo nevšiml.

1 0
možnosti
PH

petrph

26. 10. 2011 12:55
jestli jsem správně pochopil ten konec

Tak 375 zahraničních europoslanců podepsalo petici, která říká, že si to máme s Kanadou vyřídit sami, a že EU ani oni s tím nic dělat nebudou? Tak to pěkně děkujeme,to se nám ta účast v EU pěkně vyplácí. Teď ještě přijmout euro a začít splácet řecké dluhy, ne????:-)

1 0
možnosti
KN

Karl Novak

26. 10. 2011 12:50
Co navrhujete soudruhu poslanče ?

Zaslat ostrou prosbu do Kanady za zrušení víz ?

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Na Kanadské diplomaty je nutno uvalit víza a vydávat je pro ně například v Tokiu.

Každý Kanaďan by měl dostat na naších hranicích do ruky letáček o současném stavu víz. A každý kanadský diplomat by měl při vstupu k nám shlédnout alespoň hodinový vysvětlovací pořad.

Konečný řešením je ovšem vystoupení z EU. Pak budeme opět suverénním státem a můžeme (nemusíme) zavést víza kdy chceme a jak chceme.

0 0
možnosti
M

miyu_01

26. 10. 2011 12:53
Re: Co navrhujete soudruhu poslanče ?

To je nesmysl, my nemame zadny duvod k zavedeni viz pro kanadany (snad jen jako Vami zminovanou reciprocitu). K nam sem z Kanady neproudi tlupa urvanych nemakcenku co jen natahuji pazoury po socialnich davkach a markantne zvysuji kriminalitu. Me osobne se treba nelibi ze Kanada pro cechy zavedla viza, ale na druhou stranu je proste musime chapat.

0 0
možnosti
M

miyu_01

26. 10. 2011 12:48
Kanada cechy nechce. Aspon ty tmavsi ne.

No ono je to s tema vizama fakt tezke. Kazdy vi, proc kanada viza zavedla. Kvuli ciganum. My ostatni jsme v tom nevinne. Kanadani asi nemohli jinak, protoze neudelovat viza jen cigosum by nikdy neproslo, tak se v tom holt vezeme i s nasimi neprizpusobivymi obcany. Teda ja osobne nastesti ne. Diky bohu za moznosti dvojiho obcanstvi. Ale stejne to cloveka stve.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 795x
Oldřich Vlasák je konzervativní politik, který pevně věří, že rozvoj samosprávné demokracie je základní podmínkou prosperity státu. V současné době je místopředsedou Evropského parlamentu, místopředsedou Svazu měst a obcí České republiky, výkonným prezidentem Rady evropských obcí a regionů (CEMR), členem Světové rady spojených měst a místních samospráv (UCLG)a zastupitelem města Hradec Králové.
Oldřich Vlasák je členem Výkonné rady ODS.

Seznam rubrik